Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar 1.mektubun aciklamasini ariyorum ama bulamiyorum. forumda sadece 1. ve 2. sual aciklanmis... yardimci olabilirmisiniz? 3.sual aciklamasini eklerseniz cok yardimci olursunuz... simdiden allah razi olsun... allaha emanetsiniz
1.mektubun aciklamasini ariyorum ama bulamiyorum. forumda sadece 1. ve 2. sual aciklanmis... yardimci olabilirmisiniz? 3.sual aciklamasini eklerseniz cok yardimci olursunuz... simdiden allah razi olsun... allaha emanetsiniz
1.mektubun aciklamasini ariyorum ama bulamiyorum. forumda sadece 1. ve 2. sual aciklanmis... yardimci olabilirmisiniz? 3.sual aciklamasini eklerseniz cok yardimci olursunuz... simdiden allah razi olsun... allaha emanetsiniz
Kardeş aşağıda verdiğim linkte sayfanın altındaki sorulardan üçüncü suale ait sorulara bakın. Yeterli izahat yapılmış. Forumda şu an için bulamadım açıklamalı. Sorunuz olursa inşaallah cevaplayan bir kardeş çıkar. Dua ile.