Ailenize bir kişi daha eklendi..

Tüm tevhit.gen ailesine selamun aleykum,,
siteye tevafuken rastladım ve inceledim. Çok güzel konularla karşılaştım maşallah.. Bu güzelliklerden faydalanmak niyetindeyim:p
Görmeden kalbinin güzelliğine inandığım kardeşlerimle tanışmak ve dualarda birbimizi misafir etmek yani gönülden gönüllere muhabbet salıvermek nasib olur inşallah..

suyosunu

Well-known member
47036ah9xweq2.gif
Hoş Geldiniz kardeşim sefalar getirdiniz inşallah

harputlu

Yeni Üye
arar_durur kardeşim, hoşgeldin sefalar getirdin. ilk cevap benden olsun istedim, çünkü bende yeniyim, bende yeni üye oldum, birbirimize dualarla destek olmak dileğiyle Allah'a emanetsin.

Düzeltiyorum, ilk sayfayı görmemişim kusura bakma kardeşim, maşallah cevaplar benden daha hızlı gelmiş :) ne yaparsın idare et acemelik :)

arar_durur kardeşim, hoşgeldin sefalar getirdin. ilk cevap benden olsun istedim, çünkü bende yeniyim, bende yeni üye oldum, birbirimize dualarla destek olmak dileğiyle Allah'a emanetsin.

Düzeltiyorum, ilk sayfayı görmemişim kusura bakma kardeşim, maşallah cevaplar benden daha hızlı gelmiş :) ne yaparsın idare et acemelik :)

ne demek güzel düşünceli kardeşim:003:.. hayırlar getirsin inşallah üyeliğin.. sende hoşgeldin, hoşluklar bulursun umarım.. Bu arada hemşehrim:p..
daha ilk günden bende yerin ayrı oldu bilesin:dft012:
dua ile..