Normal
Valla kardeşim allah razı olsun.. verdiğin bilgiler için benim almış olduğum kitap bu Kuran-i Kerim | Ana SayfaGünlük hemen hemen 10/15 sayfa dinliyorum takip ediyorum .. ayriyetten telefonumdan da dinliyorum otobüste,serviste,yolda giderken bazen iş yerinde ellerimi kulaklarıma getiriyorum ağzım acık kalıyor kelimeler ağzımda kalıyor hatta arkadaşımın biri bu gün isyerinde olum delimisin deli deli hareketler yapıyon diyor HE,HA harfleri cıkarırken zorlanıyorum okadar dinlemem okumama ramen cildiriyorum... bunun yanında hafız davut kayanın tecvid eğitim setlerini izliyorum....İnşallah amacıma ulaşırım, son 2 haftadır çok değişikliler oldu bende yemek fazla yemiyorum carşıda sokakta fazla dolaşmıyorum,, karşımdan gelen insanların yüzüne bakmıyorum hatunlara hiç bakmıyorum bakamıyorum.... hafız moduna girdim şimdiden... kendimi şartlandırdım 1 aya kalmaz başlayacağım inşallah...
Valla kardeşim allah razı olsun.. verdiğin bilgiler için benim almış olduğum kitap bu Kuran-i Kerim | Ana Sayfa
Günlük hemen hemen 10/15 sayfa dinliyorum takip ediyorum .. ayriyetten telefonumdan da dinliyorum otobüste,serviste,yolda giderken bazen iş yerinde ellerimi kulaklarıma getiriyorum ağzım acık kalıyor kelimeler ağzımda kalıyor hatta arkadaşımın biri bu gün isyerinde olum delimisin deli deli hareketler yapıyon diyor HE,HA harfleri cıkarırken zorlanıyorum okadar dinlemem okumama ramen cildiriyorum... bunun yanında hafız davut kayanın tecvid eğitim setlerini izliyorum....
İnşallah amacıma ulaşırım, son 2 haftadır çok değişikliler oldu bende yemek fazla yemiyorum carşıda sokakta fazla dolaşmıyorum,, karşımdan gelen insanların yüzüne bakmıyorum hatunlara hiç bakmıyorum bakamıyorum.... hafız moduna girdim şimdiden... kendimi şartlandırdım 1 aya kalmaz başlayacağım inşallah...