Sevgilerimle hocam..
ASHAB-I BEDR Well-known member 19 May 2013 #2 Allah Razı Olsun Canım Kardeşim benim İyiki seni tanımışım.Kardeşliğimiz,sevgimiz,muhabbetimiz baki olsun inşaAllah..Amin.. Huzursun..
Allah Razı Olsun Canım Kardeşim benim İyiki seni tanımışım.Kardeşliğimiz,sevgimiz,muhabbetimiz baki olsun inşaAllah..Amin.. Huzursun..
Kýrýk Testi Well-known member 20 May 2013 #3 ASHAB-I BEDR' Alıntı: Allah Razı Olsun Canım Kardeşim benim İyiki seni tanımışım.Kardeşliğimiz,sevgimiz,muhabbetimiz baki olsun inşaAllah..Amin.. Huzursun.. Genişletmek için tıkla ... Amin, ecmain olsun inşaallah.. Huysuzsun demek istedin karıştı herhal.. dua ile hocam..
ASHAB-I BEDR' Alıntı: Allah Razı Olsun Canım Kardeşim benim İyiki seni tanımışım.Kardeşliğimiz,sevgimiz,muhabbetimiz baki olsun inşaAllah..Amin.. Huzursun.. Genişletmek için tıkla ... Amin, ecmain olsun inşaallah.. Huysuzsun demek istedin karıştı herhal.. dua ile hocam..
ASHAB-I BEDR Well-known member 20 May 2013 #4 Kırık Testi' Alıntı: Amin, ecmain olsun inşaallah.. Huysuzsun demek istedin karıştı herhal.. dua ile hocam.. Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah canım kardeşim
Kırık Testi' Alıntı: Amin, ecmain olsun inşaallah.. Huysuzsun demek istedin karıştı herhal.. dua ile hocam.. Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah canım kardeşim