Ateizmden dönenler ve İslâmla müşerref olanlar..

Huseyni

Müdavim
[h=1]Peker Açıkalın Ateizmden dönüşünü anlattı[/h]
Oyuncu Peker Açıkalın geçirdiği ağır kalp ameliyatından sonra Hürriyet'e verdiği röportajda ateistlikten dönüşünden bahsetti.

Ömür Gedik'in "Batıl inançların var mı?" sorusuna "Yok. Kaldı ki ben 30 yaşıma kadar ateisttim." diyen oyuncu inancının nasıl değiştiğini şöyle açıkladı:

" 30 yaşımdan sonra, bir anda doğanın bana fısıldayan bir varlık olduğunu keşfettim. Ve dedim ki “Bunun bir sebebi olması lazım”... Oturup İncil’i okudum, arkasından Tevrat’ı ve Kuran’ı... Gerçekten Kuran’a gönülden inandım."

Peker Açıkalın Ateizmden dönüşünü anlattı

Son düzenleme:

Huseyni

Müdavim
Cevap: Ateizmden Hidayete hayat hikayeleri..

İslam düşmanı Müslüman oldu

Hollanda'da aşırı sağcı ve İslam düşmanı Özgürlük Partisi eski üyelerinden Arnoud Van Doorn'un oğlu İskender Amien de Vry müslüman oldu.

Dubai'de Uluslararası Barış Konvansiyonu sırasında İslamiyet'i kabul eden 37 kişiden biri de Hollanda'da aşırı sağcı ve İslam düşmanı Özgürlük Partisi eski üyelerinden Arnoud Van Doorn'un oğlu İskender Amien de Vry oldu.

Van Doorn, İslam karşıtı “Fitne” filimi çeken Geert Wilders başkanlığındaki Özgürlük Partisi’nin en önemli üyelerinden biriydi.

İslam karşıtı olan Doorn’un hayatı beş yıl sonra bambaşka bir yöne akmaya başaldı. İslam dini hakkında çok fazla kitap okuyan Arnoud Van Doorn İslam dinini “dünya dini” olarak anmaya başladı. Neticede İslamiyet’i kabul etmesi bütün dünyada şok etkisi bıraktı.

Doorn’un oğlu ise Khaleej Times’e verdiği demeçte, “Babam İslam’ı kabul ettikten sonra daha sakin ve hoşgörülü oldu. Bu dinde güzel bir şeylerin olduğunu o zaman anladım. Tabii neticede benim de Müslümanlara yönelik bakış açım değişti. Ben de Kutsal Kitap Kur'anı Kerim’i ve ilahiyatçıların kitaplarını okumaya başladım” dedi.

Timeturk

İslam düşmanı Müslüman oldu

Muvahhid1

Well-known member
edyân-ı saire müntesipleri mutlaka fevc fevc, muhakeme-i akliye ile ve burhan-ı kat'î ile daire-i İslâmiyete dahil olmuşlar ve olmaktadırlar.

Eğer biz doğru İslâmiyeti ve İslâmiyete lâyık doğruluğu ve istikameti göstersek, bundan sonra onlardan fevc fevc dahil olacaklardır. Bediüzzaman Said nursi r.a