Bediuzzamanin herhangi bi ses kaydi varmidir?

FaKiR

Meþveret Bþk.
Bediüzzaman Hazretlerinin ses kaydı mevcut değildir. Talebeleri bir kaç defa nur üstadın sesinin kaydedilmesiyle ilgili teşebbüste bulunmuşlar. Ancak kendileri buna müsaade etmemişler.Yalnız bildiğimiz şu ki,bir ders esnasında ders okunurken Bediüzzaman hazretleri dersin kudsiyetine binaen "maaşallah" dediğini Ve talebelerden birinin bunu gizlice kaydettiğini bilmekteyiz. Kayıtlarda sadece bu mevcut.

Dinle de yıldızları, şu hutbe-i şirinine,
Nâme-i nurîn-i hikmet bak ne takrir eylemiş.

Hep beraber nutka gelmiş, hak lisanıyla derler:
“Bir Kadîr-i Zülcelâlin haşmet-i sultanına,

Birer burhan-ı nurefşânız vücud-u Sânia,
Hem vahdete, hem kudrete şahitleriz biz.

Şu zeminin yüzünü yaldızlayan
Nazenin mu’cizâtı çün melek seyranına, Ceylan Abi okuyor Bediüzzaman (r.a) sonunda MAŞALLAH diyiyor.

FaKiR

Meþveret Bþk.
başkanım bu iki oldu beni utandırdığınız... :) küstürürsen hatim indirsen barışmam:p

Eyvaaahhhh hatim indirmek bile kafi gelmeyecekse hocam ben sizi fena kirmisim anlasilan :dft005: Hakkinizi helal edin

simdi ne disem nasil disem, sizi kirdigimi hic farkina varmadim :032:, (ilkinde ne demistim ki :032: )samimiyetinize binaen, latife babinda soyledim,:007:

Bi biskrem versem barissak abim, kurtarirmi acep:022:( evet de evet:027: :047:)

biskrem+kurabiye,+meutfakta+hersey.jpg

arif abi tabagi yariladi :) ama geri kalanlarla idare ediceniz artik

dua ile...

Tövbekar1

Well-known member
Eyvaaahhhh hatim indirmek bile kafi gelmeyecekse hocam ben sizi fena kirmisim anlasilan :dft005: Hakkinizi helal edin

simdi ne disem nasil disem, sizi kirdigimi hic farkina varmadim :032:, (ilkinde ne demistim ki :032: )samimiyetinize binaen, latife babinda soyledim,:007:

Bi biskrem versem barissak abim, kurtarirmi acep:022:( evet de evet:027: :047:)

biskrem+kurabiye,+meutfakta+hersey.jpg

arif abi tabagi yariladi :) ama geri kalanlarla idare ediceniz artik

dua ile...

alemsin başkanım... Allah razı olsun...
(ayrıca bunlar çakma biskrem, ev yapımı olmaz, fabrikasyon isterim:):) )