Konuya cevap cer

1-  başka bir çığır açmakla hem o zarar eder, hem bu müstakim ve metin cadde-i Kur'aniyeye bilmeyerek zarar verir; belki zındıkaya bilmiyerek bir nevi yardım hesabına geçer.

Tarihçe-i Hayat ( 323 ) ve Hizmet Rehberi ( 25 )

* Birşeydeki Kesret Su-i İstimale kapı açar ve sebeb olur. naehillerin içeri girmesi işi bozar, tadını kaçırır, bulantı verir ve bu sadeleştirmeyi yapanlar gibi buna misal ve maskara ve ehl-i dalalete maşa olur maşa!!!!

QUOTE=fahris;423649] Şimdi birileri çıkmış diyor ki sizin ilminiz felanca hocadan daha mı çok ki onu eleştiriyorsun. Bir bildiği vardır de bırak. Ustad yukarıda bunu açıklamış benim bir bildiğim dahi olsa size Risale-i Nur dışında bir yol göstersem bana değil bu Risale-i Nurlar ile nurlanınız.

2-Bunlardan birisi Şekspir medhinde ettiği ifratı, şayet bir hoca o ifratı Şeyh-i Geylanî medhinde etse idi, tekfir olunacaktı.

Heyhat! Bunların neresinde millete muhabbet ve millet için hamiyet?!.

Sünuhat-Tuluat-İşarat ( 69-70 )

3- Risale-i Nur'da 280 yerde SADAKAT VURGULANMAKTADIR(ENVAR NEŞRİYAT KÜLLİYATTA) DOLAYISIYLA HEM ÜSTADIN EMİRLERİNE ZIT, HEM NURDA YAZANA ZIT HAREKET EDEN NASIL 280 YERDE GEÇEN SIDK SADAKAT HAKİKATINA MAZHAR OLUR?

4- o hoca iman HAKKATLARINI İYİ BİLEBİLİR ZATEN BÜTÜN HOCALAR İYİ BİLİR AMA BİZİM HİZMETİMİZİN ESASINI LAHİKALAR TEŞKİL EDER. LAHİKA OKUMAYAN NURCU NAKISTIR NEREDE NASIL HAREKET EDECEĞİNİ BİLEMEZ. O HOCADA ÜSTADIN YOLUNDAN SAPITANLARDA BAŞKA ÇIĞIR AÇANLARDA LAHİKA ÖZÜRLÜ OLAN KİMSELERDİR.

EVET BİZLER O HOCADAN DAHA İYİ NURLARI ANLIYORUZ. ÇÜNKÜ ÜSTADIMIZA İHANET ETMİYORUZ.

[/QUOTE]

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)