Hoşbulduk kardeşim...inşaAllah Allah razı olsunVe aleyküm selam, hoşgeldiniz kardeşim hep beraber nasiplenelim inşallah...
Hoşbulduk kardeşim... Allah razı olsunVe aleyküm selam verahmetullahi ve berakatühü.
Hoşgeldiniz. Üyeliğiniz hayırlı olsun.
Hoşbulduk kardeşim... Allah razı olsunVe aleykum selam hosgeldiniz.Üyeliginiz hayirli olsun.
vealeykümselam kardeşim hoşgeldiniz demek nasiplenmeye geldiniz heybeniz büyükmü?:dft012:çünki burdan inş çok güzel azıklarla nasipleneceksiniz ve bizi nasiplendireceksiniz inş :gül:Esselamu Aleykum ve Rahmetullahu ve Berekatuhu
Risale Forum kardeşlerim...
Gününüz hayırlı ,bereketli ,sağlıklı ,bol ilimli ,muhabbetli geçsin inşaAllah....
Nasiplenmeye geldik inşaAllah..Artık nasip azığınızdan bu kardeşinize ne layık görürseniz...kabulümdür efendim.:003:
vealeykümselam kardeşim hoşgeldiniz demek nasiplenmeye geldiniz heybeniz büyükmü?:dft012:çünki burdan inş çok güzel azıklarla nasipleneceksiniz ve bizi nasiplendireceksiniz inş :gül:
Hoşbulduk Allah razı olsun kardeşim....inşaAllah nasiplenecez...
40x42 cm ebatlarında :003: :gül:
Hoşgeldin Kardeşim İstifaden Daim olsun inşaallah...
ve Aleykum Selam.. Hoşgeldiniz.. Heybeniz gerçektende çok güzelmiş
ama bu heybe çok güzelmiş sen bunu ver bana ben duvara asayım :009:hem yetmez bu daha büyük getir:H::Y:
Hoşgelin kardeşim rabbim ayırmasın bende bu forumu çok sevenlerden olmakla birlikte iki haftadır ayrıyım maalesef forumun kıymetini çok iyi anladım kıymetini bilmeliyiz bence burada çok güzel bir uhuvvet vardı en azından ben öyle hissediyorum,çok güzel bilgi paylaşımları var istifademiz bol olsun inş...
wışşş ne kadan sıcak bi mesaj olmuş bu böle.. hoşgeldiniz Allahın selam ve mağfireti,afiyet ve hidayeti üzerinizde olsun inşaallah