Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah ım, bana değiştiremeyeceklerimi tevekkül içinde kabul edecek vakarı, değiştirebileceklerimi değiştirecek cesareti ve ikisi arasındaki farkı anlayabilecek akıl nasip et.. R.Neıbuhr
Allahım yapıp degeldiğimiz bütün işlerimizin neticesi hayırlı ve güzel eyle.. Bizleri dünyada rezil rüsvay olmaktan ve ahiret azabından koru.. Ahsinakibetena-sonumuzu hayır eyle.. Akibetimizi ihsan televünlü eyle.. Yani e büyük lütufta ozaman bulun bize, gözümüzü aç.Bizleri sana kulluk yapıyor olma zirvesine ulaştır.Varlığını benliğimize bütün enginliği ile duyur.Ve başka şeylere ihtiyaç bırakmayacak şekilde 'kendinle' bizi doyur... (amin)
Ey Rabbim! Gizlide ve açıkda senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de
gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum
fakirlikte de zenginlikte de i'tidâlden ayırmamanı istiyorum. Senden tükenmez bir ni'met
kesilmez bir göz ferahlığı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum. Senden beni kazâna râzı kılmanı
ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum. Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından
sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum. Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle
Allah'ım! Risalet semasının güneşi ve nübüvvet burcunun ayına, hidayet yıldızları olan al ve ashabına salât ve selâm et. Bize ve erkek, kadın mü'minlere rahmet et. Amin. (11.Söz'den)
Ey Rabbim! boş konuşmaktan,kalp kırmaktan, sana olan kulluk vazifelerimi yerine getirememekten çok korkarım..Sen korkuları bilensin...bizlere merhamet et
allah’im; bizi sadece bilgiye düşürme ki, bilgi avunmaktir; bizi akla bağlama ki, akil derttir; bizi kendi kendimize birakma ki, bu hal uçurumdur; gösterdiğimiz kulluktan övülmeye razi etme ki, bu iş geriye dönmektir
Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : ALLAH'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür.