Normal
Kıymetli elfaz;Görüş ve düşüncelerimiz ufkumuzu açarak daha güzele adım atmamızı sağlayacaktır. Üyelerimizin isteklerine daha hızlı ve kolay cevap vermek adına daha önceden ana sayfada bulunan 400 yakın kategori ve bölümler bu karışıklığı gidermek adına yeniden önemli olan bölümlerin gösterilmesi diğerlerinin arka perdeye alınması ile sağlanmıştır. Hali hazırda sitemiz öncelik olarak Analiz derslerine önem vermektedir. Ancak bazen bu derslerin işleyişi ilgili kısımların alıntılanması ile sağlanması gerekmektedir. Bu hususta gerekli azami gayreti bizler göstermeye çalışmaktayız. Bu gibi düşünceleri değerlendirdiğimizi size belirtmek için bu açıklamayı yapma gereği duydum.Bu düşünceniz meşrevetimizce değerlendirilecek gerekli önlemler alınacaktır.
Kıymetli elfaz;
Görüş ve düşüncelerimiz ufkumuzu açarak daha güzele adım atmamızı sağlayacaktır. Üyelerimizin isteklerine daha hızlı ve kolay cevap vermek adına daha önceden ana sayfada bulunan 400 yakın kategori ve bölümler bu karışıklığı gidermek adına yeniden önemli olan bölümlerin gösterilmesi diğerlerinin arka perdeye alınması ile sağlanmıştır. Hali hazırda sitemiz öncelik olarak Analiz derslerine önem vermektedir. Ancak bazen bu derslerin işleyişi ilgili kısımların alıntılanması ile sağlanması gerekmektedir. Bu hususta gerekli azami gayreti bizler göstermeye çalışmaktayız. Bu gibi düşünceleri değerlendirdiğimizi size belirtmek için bu açıklamayı yapma gereği duydum.
Bu düşünceniz meşrevetimizce değerlendirilecek gerekli önlemler alınacaktır.