Bizi gıcık eden 15 şeY

HayaLeT

Member
1 - Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.

2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.

3 - İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır.

4 - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.

5 - Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar.

6 - Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür. (Kesinlikle bu oluyo )

7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)

8 - Duşa girip ıslandığında telefon çalar.

9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.

10 - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.

11 - Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.

12 - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.

13 - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.

14 - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.

15 - Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır

kayýp_gül

Well-known member
2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.
4 - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.
6 - Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür. (Kesinlikle bu oluyo )
9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.
12 - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.

işte benim karşılaştığım gıxık seyler...

Tarihci

Marmara Tarih
2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır. bu da sinir katsayımı arttırıyor
7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman) ekseriyette gercekten böyle oluyor
9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir. Onca gezer dolaşırsın kimse denk gelmez, en olmadık zamanda en olmadık kişilerle rastgelirsin..

10 - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır. ama her zaman böyle oluyor be kardeşim, çalışacağı tutuyor :)

huve

Well-known member
beni en gıcık eden şeyler arasında bunlar yok, bunlara kısmen gıcık oluyorum.. :)
bineceğim otobüs ya da metro eğer ben tam durağa vardığım anda kalkmış gidiyorsa o gün devre dışı olurum.. hele ki sabahın nurunda bunu yaşamışsam o günüm pek hayırlı geçmez.. hem kendi açımdan, hem de çevrem.. yazık..:D

mazi

Well-known member
içlerinden bazılarına tabiri caizse bende gıçık oluyorum ama hangileri olduğunu belirtmesem daha iyi olacak...
2 numaraya desem sakar:p
3 numaraya desem kamunun eglencesi:p
4 numaraya desem dikkatsiz :p
5 numaraya desem yalan söyleyen :p
6 numaraya desem işte lakayt:p
..
.
...
.

olduğum yorumu yapılabilir ..
sebebiyet vermiyeyimm...:D

paylaşımınız için teşekürler keyifli bir konu olmuş..

Tarihci

Marmara Tarih
içlerinden bazılarına tabiri caizse bende gıçık oluyorum ama hangileri olduğunu belirtmesem daha iyi olacak...
2 numaraya desem sakar:p
3 numaraya desem kamunun eglencesi:p
4 numaraya desem dikkatsiz :p
5 numaraya desem yalan söyleyen :p
6 numaraya desem işte lakayt:p
..
.
...
.

olduğum yorumu yapılabilir ..
sebebiyet vermiyeyimm...:D

paylaşımınız için teşekürler keyifli bir konu olmuş..

akıncı su gibi şeffafsın maşallah :)