ben bu formu başka bi forumda doldurmuştum aynısını kopyaladım
ben...Hubayb (r.a) gibi yürek ve sadakat isteyen bir gençim...(ALLAH'ın Sevgisini en hızlı bulan sahabedir''Dip not.Her kes bilmez....En gençlerinden...)
benim en iyi...Çok yufka yürekli olmamdır...
arkadaş... İki arkadaş iki ele benzer. Biri diğerini nasıl yıkayıp temizler, nasıl ki el, ayak ve bütün uzuvlarımız bize yük olmayıp, bir hususta yardımcı ise, Karşılık beklemeden yardımına koşmaktır..seni hayra çağıran olmasıdır..
eskiden...takvalıydım
elimden gelse...Musab Bin Umeyr (ra) gibi güzelliği ve zengiliği bırakıp ölünce bi kefen bile bulamayan sahabelerden olmak isterdim..İlahi kelimetullah için koşan ...
en korktugum şey... Çaresi bulunan şeyde acze, bulunmayan şeyde ye’se düşmek..
kurtulmak istedigim şey...Nefsim...
yalnız kalınca...kendi mi dinlerim..Tefekkür etmeyi severim...
bazen babam...hala çocuk yerine koysada
Rabbim başımızdan eksik etmesin
başkalarına göre ben...derim ama enaniyetlik olur buda nefsime hoş gelir
Piri faniyim..
yaşamak istediginiz yer...yer ve zaman farketmez ama islami ölçülerin yaşandığı vesevdiklerimin olduğu bi yer...
annemi severim ama...ona layık bi evlat mıyım ki..
canım sıkılınca...cevşen ya da Kuran-ı Kerim okumasını ya da kabe imamlarından Kuran dinletisi dinlerim.Bazende enstrümantel müzik dinlerim çok sakinleştiriyor...kendimi dinlerim
cezalar ve yasalar...olmazsa olmaz..
sinirlerim...hemen parlarım ama sonra çok üzülürüm bu üzüntümü asla anlatamam Rabbim bu özelliğimi hayra kanalize etsin..anlık şeyler yapmam beni yıpratıyor
büyükler...Rabbim başımızdan eksik etmesin..onların sözleriyle ruhumuzu beslemeye ihtiyacımız var..
beceremedigim şey...bi olay anında sakin olmak
ama bişeyi öğrenmek için gayret gösteririm
hayatım...İmam Hatipli olmamdır.Bu kimliğim neticesinde hayatımda çok inişler ve çıkışlar oldu
Ama iyi ki imam hatipliyim..