Normal
ben tutulmamasında artış farketmedim ama alenileştirmede her geçen gün artış olduğu bir gerçek malesef.. reyon düzelten arkadaşın işi çok ağırmış hakkaten.. çok yakından şahsen tanıdığım insanlar var.. inşaat soğuk demircileri.. ramazanın başlarını hatırlayın ne kadar sıcak ve daha uzun günlerdi.. ramazandan önceki günlerde bu insanlar çalışırken 3-4 damacana su bitiyorlardı bir günde.. (3 kişiler) demir işi inşaatın en ağır kısmını oluşturur.. hava sıcak demir ateş gibi olur onu ellemek bile herkesin harcı değilken bu insanlar onu defalarca avuçlayıp taşırlar keserler yerine monte ederler.. ve katlarca yukarı inip çıkarak.. ve ramazanda susuzluk onlar için çok büyük bir imtihandı.. adam başı günde bir damacana buzlu su içmelerine rağmen susuzluktan yakınan bu insanlar ramazanda susuzluk dayanılmaz hale geldiğinde soğuk suyu üstlerine ve başlarına dökerek serinlemeye çalışıyorlardı.. iftar sofralarında artık o denli susuz bir halde idilerki sofradaki bütün suyu yanlarına alıyorlardı bir bardağı doldurup sürehiyi de yanlarında tutuyorlardı ve içeriye de sesleniyorlardı souk su hazırlayın diye.. eğer bu adamlar 46 -47 yaşlarında bu şartlarda çalışmalarına rağmen orucu terk etmiyorlarsa ben başkalarına daha bişey demiyorum.. yazık ki ne yazık.. minubuse biniyormuş reyon düzenliyormuş..
ben tutulmamasında artış farketmedim ama alenileştirmede her geçen gün artış olduğu bir gerçek malesef..
reyon düzelten arkadaşın işi çok ağırmış hakkaten..
çok yakından şahsen tanıdığım insanlar var.. inşaat soğuk demircileri.. ramazanın başlarını hatırlayın ne kadar sıcak ve daha uzun günlerdi.. ramazandan önceki günlerde bu insanlar çalışırken 3-4 damacana su bitiyorlardı bir günde.. (3 kişiler) demir işi inşaatın en ağır kısmını oluşturur.. hava sıcak demir ateş gibi olur onu ellemek bile herkesin harcı değilken bu insanlar onu defalarca avuçlayıp taşırlar keserler yerine monte ederler.. ve katlarca yukarı inip çıkarak.. ve ramazanda susuzluk onlar için çok büyük bir imtihandı.. adam başı günde bir damacana buzlu su içmelerine rağmen susuzluktan yakınan bu insanlar ramazanda susuzluk dayanılmaz hale geldiğinde soğuk suyu üstlerine ve başlarına dökerek serinlemeye çalışıyorlardı.. iftar sofralarında artık o denli susuz bir halde idilerki sofradaki bütün suyu yanlarına alıyorlardı bir bardağı doldurup sürehiyi de yanlarında tutuyorlardı ve içeriye de sesleniyorlardı souk su hazırlayın diye..
eğer bu adamlar 46 -47 yaşlarında bu şartlarda çalışmalarına rağmen orucu terk etmiyorlarsa ben başkalarına daha bişey demiyorum.. yazık ki ne yazık.. minubuse biniyormuş reyon düzenliyormuş..