Normal
Maşallah barekallah Allah razı olsun çalışmışsınız, gayretinizi rabbim en makbul kabullerle kabul buyursun inş.birde konuyu okurken aklıma gelen bir anımızı anlatayım istedim ramazanın 27. gecesi kadir gecesiydi ilgilenilen bir abinin evine gitmiştik tam namaza durulacak ev sahibi ortalarda yok evin çocuğuna kıbleyi soruyorlar bilmiyorum diyor bende daha basit olsun diye baban namazı netarafa doğru kılıyor diye sordum çocuk babam namaz kılmıyorki cevabını vermişti.siz namaz kılmassanız çocuk namazıda kıbleyide bilmez ramazanı yaşamassanız ramazanıda bilmez bilsede önemsemez.rabbim önce kendi nefsimizde tam manasıyla hakkını verebilen idrak sahibi kullarından etsin sonrada çoluk çocuğumuza ve çevremize yararlı örnek bir kul eylesin amin...
Maşallah barekallah Allah razı olsun çalışmışsınız, gayretinizi rabbim en makbul kabullerle kabul buyursun inş.birde konuyu okurken aklıma gelen bir anımızı anlatayım istedim ramazanın 27. gecesi kadir gecesiydi ilgilenilen bir abinin evine gitmiştik tam namaza durulacak ev sahibi ortalarda yok evin çocuğuna kıbleyi soruyorlar bilmiyorum diyor bende daha basit olsun diye baban namazı netarafa doğru kılıyor diye sordum çocuk babam namaz kılmıyorki cevabını vermişti.siz namaz kılmassanız çocuk namazıda kıbleyide bilmez ramazanı yaşamassanız ramazanıda bilmez bilsede önemsemez.
rabbim önce kendi nefsimizde tam manasıyla hakkını verebilen idrak sahibi kullarından etsin sonrada çoluk çocuğumuza ve çevremize yararlı örnek bir kul eylesin amin...