Danone'nin Hain Plani!!

hulusi

Well-known member
Edit Site Yönetimi : Aşşağıda alıntı ile yazılmış olan mesaj bize gönderilen maile aittir. hulusi arkadşımızın mesajı ise alıntı yazısının altında yer almakdadır. Takdir ürün tüketicilerinindir..

Danone olarak internet yoluyla çirkin bir saldırıya uğradık. Tamamen asılsız iddialar içeren bir e-posta, milyonlarca insana ulaştı. Özenle ürettiğimiz ürünlerimizin toplum sağlığını olumsuz yönde etkilediği iddia edildi.
Bu çirkin saldırının failleri, hazırladıkları e-postada, saygın bir profesörümüzün adını bilgisi dışında kullanmaktan çekinmediler. Art niyetli ve asılsız iddialarını güvenilir bir kaynak tarafından hazırlanmış gibi gösterdiler (Bakınız Prof. Dr. Turan Karadeniz'in açıklama yazısı).
Bu affedilmez suçun sorumluları, hem sayın Prof. Dr. Turan Karadeniz'in hem de Danone olarak bizlerin ve ürünlerimizin itibarını zedelemeye çalıştılar. Daha da önemlisi, pek çok annenin sorumluluk duygusunu istismar ederek, çocuklarının gelişimi ile ilgili gereksiz endişe duymalarına sebep oldular.
Sağlıklı ve güvenli Danone ürünlerine karşı internet üzerinden yalanlarla yürütülen karalama kampanyası aydınlatıldı.
Bir yıldan uzun süredir devam eden mücadelemiz nihayet amacına ulaştı. Bu saldırının yapıldığı bilgisayar ait takip numaraları 05.04.2007 tarihinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'ne ulaştırıldı.
Bilmenizi isteriz ki tüm ürünlerimiz, T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından Üretim İzin Sertifikaları ile onaylıdır ve güvenli içerikleri, üretim yeri denetlemeleri ve satış yerlerinden alınan ürün numunelerinin analizleri ile düzenli olarak kontrol edilmektedir.

Buna rağmen bu çirkin saldırının ardından, bakanlığımızdan ek bir analiz talep ettik. Bu analiz sonucunda ürünümüzün güvenilir olduğu bir kez daha kanıtlandı.

Ürünlerimizi güvenle ve gönül rahatlığıyla tüketmeye devam edebileceklerini kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla.
ser1.gif

ser2.gif

Basın toplantısı görüntüleri için buraya tıklayınız.

Ek: Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullara gönderdiği resmi yazı

Reklam filmini izlemek için tıklayınız
.

İlginize;
Danone(YOĞURT) markasını Türkiye'de bilmeyen yok. Sabancı holding ortaklığı ile ve sağladığı güven ile Danone Türkiye'ye girmiş oldu. Bu gün sabancı ile ortaklıklarının bitmiş olmasına rağmen çoğu insan sabancı holding ile ortak olduğunu zannederek bu ürünleri almakta. Peki, Fransızlara ait olan Danone Türkiye'de neden bu kadar çok çocuklar üzerine ürün çıkartmakta ve ucuza satmakta hiç düşündünüz mü?

aklınıza bir marka düşmanı hatta yabancı düşmanı Profesör yazmış bu mesajı şeklinde bir fikir gelebilir. Söz konusu olayın geleceğimiz üzerinde oynanan çirkin bir oyun olduğunu laboratuar sonuçlarını aldığım zaman ortaya çıktı. Sizde eğer bilimle özellikle fen bilimleri ile ilgileniyorsanız söz konusu üründen alın ve bir fen laboratuarında içerik testi yaptırın (ücreti en fazla 40$) sonra bu sonucu bir nörologla paylaşın bakın neler olacak. Gelişim ve düşünme üzerinde etkili hormanal dengelerin, özellikle muhakeme kabiliyetinin nasıl engellendiğini bir nörolog anlatsın size o zaman benim gibi tatmin olursunuz.
Danonenin Türkiye için üretilen ürünlerinin içerisine çocukların
zihinsel ve bedensel gelişimini etkileyecek madde olduğu ne yazık ki bir gerçek ve şu an Daninolar sadece 2 ve 12 yaş arası çocuklara yedirilmekte.
Yani tam gelişim zamanında. Gelecek nesillerimizin zeki olmasını engellemek için şimdiden yoğun çaba içerisinde oldukları anlaşılıyor ve tüm pazarlama şirketleri şuan Danone ile anlaşmalı. Kapı kapı dolaşıp piyasa fiyatının altında ürünlerini satmaktadırlar. Ayrıca şirketlere ve dağıtım elemanlarına çok iyi ücret ödenerek daha fazla surum yapılmakta, daha fazla insana ulaşmaktadırlar.

Lütfen Danone ürünlerini kullanmayalım ve bu konuda bizler duyarlı olabiliriz. Ama bu yetmiyor. Marka düşkünü bir gençlik olduğu sürece bu firmaların Türkiye'de ekmeklerine yağ sürülecek tir. Lütfen uyanalım ve uyaralım.

Prof. Dr. Turan Karadeniz
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Ordu Ziraat Fakültesi
Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı ORDU
Tel: +90 452 230 05 56
Faks: +90 452 225 12 61

savaş meydanlarında kazandığımız özgürlüğümüzü ve onurumuzu masabaşı oyunlarla kaybetmek istemiyorsak lütfen biraz daha duyarlı davranalım. Kendimizi yakacaksak bari evlatlarımızı yakmayalım.Bunu bir vatan borcu olarak addediyorum.Her birey üzerine düşen görevi bi hakkın ifa ederse bilin ki hiçbir kötü emel amacına ulaşamayacaktır.Bu işi herkes başkalarından beklerse bilin ki onların ekmeklerine yağ daha da öte bal sürmüş oluruz. Ben memleketimi seven bir insanım diyorsanız lütfen gereğini yerine getiriniz

FaKiR

Meþveret Bþk.
Aman Allahim korkunc bisey, kemikleri gelistirici diye reklam yapiyorlar,
hulusi abi iyide bunlari Fransizlarda asiri derecede tuketiyorlar,
kendi kendilerine zarar vermek istemezler herhalde

hulusi

Well-known member
feza kardeşim bilmiyorum istersenız sizde bi araştırın..ama bundan bi yıl önce sohbet duydugum kadarıyla bunu arkadaşlara anlatmıştım..orda bulunanlardan biri bunu kayseride kanserolojı uzamanı bı yakınında bu şekilde bahsettigini söyleyip teyit etti..bu konuda bi kitap buldum ismini not alıp size yazayım inş

eymen

Active member
bir sürü iştahsızlık şikayeti geliyor eczaneye.. iştah şurubu,iştah iğnesi almak için...çocukların yediği sadce meyveli o danone türü yoğurtlarmış:(... onu da yemese hiçbirşey yemiyor demişti annenin biri...yeni nesile bakın hem cılız,hem de renksiz... şöyle gürbüz kırmızı yanaklı bebek görmeyeli uzun zaman oldu... belki de müswbbibleri bu tür gıdalar... aman uzak durun ve uzak tutun...

nurhadimi

üye Sorumlusu
hımmm ewt bu doğru hulusi abi haklı geçen yıl duymuştum ilkokula giden yeğennimin öğretmeni öğrencilerine danone ve ürünlerini yemelerini yasaklamıştı her aileye de bu yazıyı gerekçe olarak göndermişti

FaKiR

Meþveret Bþk.
Donone larida alis veris sebetinden cikariyoruz yani,
neyse kendimiz uretiriz,cok zor degil,
ebrar bize tarifini verir =)

hulusi

Well-known member
Yeniden Gıda Raporu
yazarı :Hüseyın Kami BÜYÜKÖZER
acizane okumanızı tavsiye ederim..hangi gıdalar helal haram..tüketilen gıdaların sağlık acısından faydası ve modern insanın dolabından ve sofrasından eksik olmayan büyük zehirler ...

orda satılanların içeriği farklıdır .. bu kalleşliktir, aslında bir bakıma da ezikliklerinin göstergesidir.. katılıyorum Tarihci kardeşime

evet Eymen kardeşimiz verdiginiz bilgi için Allah razı olsun

evet nur kardeşim sizlerde bilgilerinizle teyid ettiniz bizim için iyi oldu

Arif kardeşim bilemiyoruz zor zamanın muslümanlarıyız ..ama müslüman uyanık olmalıdır..üstadımızda diyor ''şimdi azami ihlas,azami sadakat ,azami fedakarlık kafi değildir.Bu şeytan gibi adamların karşısında çok dikkatlı olmak lazım''

feza kardeşim tarifi ben dahi veririm size inş..
dua ile

huve

Well-known member
yahu diyorsunuz yemeyin diye ama nerede dinleyen..
çocuklar günde en az bir öğün onunla besleniyor istisnasız..
kendi ailemden biliyorum.. hem çocuklarınıza yedirmeyin hem de şer güçlere paranızı yedirmeyin diyoruz, dediğimizle kalıyoruz..
adımız da çok tutucu, çok mutaassıp oluyor..
alaka kuramadınız biliyorum ama öyle işte.. :)

Tarihci

Marmara Tarih
yemeyecek ve yedirmeyeceksin yahu basit, çocukcağız zorla gidip danone alacak değilya :) hem çocuklara onu ilk tanıtan tattıran da aileler değil mi? aileleri uyaralım..

hulusi

Well-known member
kendi ailemden biliyorum.. hem çocuklarınıza yedirmeyin hem de şer güçlere paranızı yedirmeyin diyoruz, dediğimizle kalıyoruz..
Sizin durumunuzun aynısını bizim bi arkadaşda yaşamıştı..ailesi yegenler için toptan kolı ile alıyorlarmış..daha önce bahsettigim gibi kayseride aile yakınlarına ziyarete gidiyorlar..ünv bu konuda uzman üç kardeşdende duyanca hakıkatı görüp o gün son veriyorlar..sadece o marka değil bi çok hazır gıdayla gelecegimizi karartıyoruz her konuda..inş yenı nesil kardeşlerimiz daha fazla okuyup bu konularda ehil olup helal ve sağlıklı gıda üretiminde bulunurlar..dua ile kalın

hulusi

Well-known member
onlar bize Rabbimizin tertemiz verdigi emanetleri..Rabbim bizi neslimizi salihlerden kılsın inş

huve

Well-known member
onlar bize Rabbimizin tertemiz verdigi emanetleri..Rabbim bizi neslimizi salihlerden kılsın inş

amin inş hulusi abi.. dikkatli ve bilgili ebeveynler olursa sorun kalmaz umarım.. gözlerdeki perdeyi kaldırmak lazım önce... şair diyorya; günümüzde örümcek ne havada ne suda ne de yerde.. sadece gözlerde....
selametle kalın.. dualarda aklınıza gelirsek..

hulusi

Well-known member
eyvallah Allah razı olsun..dualarda analım inş dua sadece burda taleb ve yazı olarakkalmasın..yazılanları dua ederek hakıkata dökelim..emınım burda bizat isim verilerek yapılan dua makbuldur..çünkü birbirimizi tanımıyoruz bundan dolayı saf ve temiz ihlası tam bi niyaz olur..riyasız çıkarsız gösterişisiz..sizde dualarınızda anınız inş bu .....

huve

Well-known member
eyvallah Allah razı olsun..dualarda analım inş dua sadece burda taleb ve yazı olarakkalmasın..yazılanları dua ederek hakıkata dökelim..emınım burda bizat isim verilerek yapılan dua makbuldur..çünkü birbirimizi tanımıyoruz bundan dolayı saf ve temiz ihlası tam bi niyaz olur..riyasız çıkarsız gösterişisiz..sizde dualarınızda anınız inş bu .....

mübareği.. :)
tamam inş..

hulusi

Well-known member
Rabbim benı samimilerden kılsın..amin..mubarek yetişemiyorum size bi o bölüm bi bu bölüm ne kadar hızlısınız maşallah

ebrar172

Well-known member
Donone larida alis veris sebetinden cikariyoruz yani,
neyse kendimiz uretiriz,cok zor degil,
ebrar bize tarifini verir =)

hay Allah iyiliğini versin feza...:)

oktay ustamı sandın sen beni yahu...:p

yogurdu mayala,at blendıra içine bol çilek isteğe göre biraz şeker birazda vanilya özütü at işte sana danone istersen şeker yerine bal veya pekmez kullan daha faideli...:D:D:D

eh artık stv den bir yemek programı teklifi falan gewlir belki.tabi ücrette anlaşırsak...:cool:

FaKiR

Meþveret Bþk.
hay Allah iyiliğini versin feza...:)

oktay ustamı sandın sen beni yahu...:p
yogurdu mayala,at blendıra içine bol çilek isteğe göre biraz şeker birazda vanilya özütü at işte sana danone istersen şeker yerine bal veya pekmez kullan daha faideli...:D:D:D
eh artık stv den bir yemek programı teklifi falan gewlir belki.tabi ücrette anlaşırsak...:cool:
program teklifi yapamayizda
forumun yemek bolumunde modertorluk versek nasil olur:p,
hakkaten guzel anlatmissin be ebrar,:D
ama denemeden once bide hulusi abinin tarifini alsak diyorum, oda cok iddialiydi bu konuda:)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Danone olarak internet yoluyla çirkin bir saldırıya uğradık. Tamamen asılsız iddialar içeren bir e-posta, milyonlarca insana ulaştı. Özenle ürettiğimiz ürünlerimizin toplum sağlığını olumsuz yönde etkilediği iddia edildi.
Bu çirkin saldırının failleri, hazırladıkları e-postada, saygın bir profesörümüzün adını bilgisi dışında kullanmaktan çekinmediler. Art niyetli ve asılsız iddialarını güvenilir bir kaynak tarafından hazırlanmış gibi gösterdiler (Bakınız Prof. Dr. Turan Karadeniz'in açıklama yazısı).
Bu affedilmez suçun sorumluları, hem sayın Prof. Dr. Turan Karadeniz'in hem de Danone olarak bizlerin ve ürünlerimizin itibarını zedelemeye çalıştılar. Daha da önemlisi, pek çok annenin sorumluluk duygusunu istismar ederek, çocuklarının gelişimi ile ilgili gereksiz endişe duymalarına sebep oldular.
Sağlıklı ve güvenli Danone ürünlerine karşı internet üzerinden yalanlarla yürütülen karalama kampanyası aydınlatıldı.
Bir yıldan uzun süredir devam eden mücadelemiz nihayet amacına ulaştı. Bu saldırının yapıldığı bilgisayar ait takip numaraları 05.04.2007 tarihinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'ne ulaştırıldı.
Bilmenizi isteriz ki tüm ürünlerimiz, T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından Üretim İzin Sertifikaları ile onaylıdır ve güvenli içerikleri, üretim yeri denetlemeleri ve satış yerlerinden alınan ürün numunelerinin analizleri ile düzenli olarak kontrol edilmektedir.

Buna rağmen bu çirkin saldırının ardından, bakanlığımızdan ek bir analiz talep ettik. Bu analiz sonucunda ürünümüzün güvenilir olduğu bir kez daha kanıtlandı.
Ürünlerimizi güvenle ve gönül rahatlığıyla tüketmeye devam edebileceklerini kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla.
ser1.gif

ser2.gif

Basın toplantısı görüntüleri için buraya tıklayınız.

Ek: Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullara gönderdiği resmi yazı

Reklam filmini izlemek için tıklayınız

Bu alana bir cevap yazın...