Konuya cevap cer

Allahım! Bizi, dünyada Senin muhabbetinle ve bizi Sana ve Senin  emrettiğin şekilde istikamete yaklaştıracak şeylerin muhabbetiyle,  âhirette de rahmetin ve rüyetinle rızıklandır.

İlâhî! Sen benim Rabbimsin, ben Senin kulunum. Sen Hâlıksın, ben  mahlûkum. Sen Rezzaksın, ben merzûkum. Sen Mâliksin, ben memlûküm. Sen  Azizsin, ben zelîlim. Sen Ganîsin, ben fakirim. Sen Hayysın, ben  meyyitim. Sen Bâkîsin, ben fâniyim. Sen Kerîmsin, ben leîmim. Sen  Muhsinsin, ben âsiyim. Sen Gafûrsun, ben günahkârım. Sen Azîmsin, ben  hakîrim. Sen Kavîsin, ben zayıfım. Sen Mutîsin, ben dilenciyim.  Sen Emînsin, ben korkudayım. Sen Cevâdsın, ben muhtacım. Sen Mücîbsin,  ben duacıyım. Sen Şâfîsin, ben hastayım.

Sen benim günahlarımı mağfiret et. Beni cezalandırma. Hastalıklarıma  şifa ver, yâ Allah, yâ Kâfi, yâ Rabbi, yâ Vâfî, yâ Rahîm, yâ Şâfî, yâ  Kerîm, ya Muâfî. Benim bütün günahlarımı bağışla. Benim bütün dertlerime  âfiyet ver. Beni ebediyen rızâna mazhar et. Rahmetinle, ey  Erhamürrâhimîn.

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)