Normal
Selamın Aleyküm;Bu söz risalelerde mi geçiyor ? Çünkü anladığım kadarıyla 17. söz olarak mesajın içinde farklı bir söz veriliyor. Değilse de bence çok güzel bir söz.Şimdi okuyunca Kuran-ı Kerimde okuduğum bir ayeti anımsadım. Şimdi tam olarak sure ve ayet nosu aklımda değil fakat ben ona istihkam ayeti adını takmıştım. Çünkü o ayeti okuduğumda o şekilde bir anlam çıkarmıştım. Yüce Rabbimiz bu dünyayı imar etmemize izin verdiği yazıyordu. Hatta hem de diyor ya pek çok yerde, Yerler ve Gökler diye.. Rahman ve Adl olan Rabbimiz ne kadar merhametli. Bizi de bu yerden çıkardığı gibi çeşit çeşit bitkiler, canlılar çıkarmış.. Gökten tatlı bir su indirmiş..Bu güzel söz daha çok anlamlar veriyor ama ne gerek var yazmaya zaten ne güzel demiş sözde.Allah razı olsun. Saygılar.
Selamın Aleyküm;
Bu söz risalelerde mi geçiyor ? Çünkü anladığım kadarıyla 17. söz olarak mesajın içinde farklı bir söz veriliyor. Değilse de bence çok güzel bir söz.
Şimdi okuyunca Kuran-ı Kerimde okuduğum bir ayeti anımsadım. Şimdi tam olarak sure ve ayet nosu aklımda değil fakat ben ona istihkam ayeti adını takmıştım. Çünkü o ayeti okuduğumda o şekilde bir anlam çıkarmıştım. Yüce Rabbimiz bu dünyayı imar etmemize izin verdiği yazıyordu. Hatta hem de diyor ya pek çok yerde, Yerler ve Gökler diye.. Rahman ve Adl olan Rabbimiz ne kadar merhametli. Bizi de bu yerden çıkardığı gibi çeşit çeşit bitkiler, canlılar çıkarmış.. Gökten tatlı bir su indirmiş..
Bu güzel söz daha çok anlamlar veriyor ama ne gerek var yazmaya zaten ne güzel demiş sözde.
Allah razı olsun. Saygılar.