Normal
programı indirdim kurdum elif şafak'ın aşk isimli kitabınıda indirdim...gerçi pek seveceğimi sanmıyorum ya bu kitabı hem programı denemek hemde e-kitap okumayı test etmek olsun maksat...wallahi program çok güzel sayfa yapısı filan sahici kitap havasında kitabı açtım jm reader'da...sorun yok yanitek bir soru yahu türkçe olanı yokmuydu bu programın...daha bir kurcalardık iyi olurdu...ama kitap word doc olarak indiği için evvela dervişanenin anlattığı gibi notepad e yapıştırıp kaydedin sonra jm reader'dan açın...güzel bir program..teşekkürler dervişane..kitap filan değilde ben bu programı sevdim çünkü ; pc de kayıtlı risale derslerini word den yada notepadde okumaktansa jm reader'ı kullanacağım bundan sonra...daha zevkli...
programı indirdim kurdum elif şafak'ın aşk isimli kitabınıda indirdim...gerçi pek seveceğimi sanmıyorum ya bu kitabı hem programı denemek hemde e-kitap okumayı test etmek olsun maksat...
wallahi program çok güzel sayfa yapısı filan sahici kitap havasında kitabı açtım jm reader'da...sorun yok yani
tek bir soru yahu türkçe olanı yokmuydu bu programın...daha bir kurcalardık iyi olurdu...
ama kitap word doc olarak indiği için evvela dervişanenin anlattığı gibi notepad e yapıştırıp kaydedin sonra jm reader'dan açın...güzel bir program..
teşekkürler dervişane..
kitap filan değilde ben bu programı sevdim çünkü ; pc de kayıtlı risale derslerini word den yada notepadde okumaktansa jm reader'ı kullanacağım bundan sonra...daha zevkli...