Konuya cevap cer

Allah hayır etsin birgün bir rüya gördüm.

baktım bir yolda gidiyoruz. etrafımızda yüksek bir dağ vardı onun üstündede benim tanıdığım bir vakıf abi vardı.sonra baktım bir tren içindeyim yanımdada millet var ama göremedim.tren hareket etmeye başladı.

vakıf olan abi yanımdaki birine trenden atla dedi in o trenden dedi. bende adama: atlama trenin altında ezileceksin dedim. tren hareket halinde iken adam atladı .atlarken nerdeyse trenin altında kalacaktı.bende ucuz kurtuldu dedim. sonra döndüm baktım garip bir evdeyim.ders olacakmış gibi bir ortamı bekliyor gibiydim . birde ne görim gelen tarihci. yanındada bir kaç kişi daha var onları tanıyamadım..

ben tarihciye lemaları sordum.

bana bişiler söyle sanki lemaların bir kız meselesi varmış gibi bir mana anladım .

kendi kendime dedim lemalar bunu nasıl yapar.sonra lemaların 53 yaşı gibi bir mana daha naladım dedim baya yaşlıymış bu.

aradan 3 veya 1 hafta gibi bir zaman geçti bir rüya daha gördüm baktım bir yerdeyim olurmuş bir adam var. baktım bu lemalar. 33 yaşlarında falan vardı. kendi kendime dedim bu geençmiş yaşlı değilmiş.

bişiler söyledi anlamadım.

sonra ellerime baktım baş ,şehadet,orta parmaklarımın üstünde ikişer veya üçer tane karınca var. yerde bir taş vardı niçin aldığımı bilmiyorum ama ben taşa dokununca elimdeki karıncalar çoğaldı.taşı bıraktım elimdeki karıncalarda azaldı. ben bir yere daha dokundum baktım dokunduğum yer yine karıncalarla doldu.elime baktım dedim bu nebiçim iş.tam elimi sırtıma götürdüm yine karıncalar çoğalıyordu .tam o sırada uyandım.

allah hayır etsin.bunların yorumları nedir acaba.karışık rüyalarmı.

bu rüyaları görürken fikrim bu işlerle hiç alakadar değildi.

yorumlarınızı bekliyorum.;)

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)