Esselam...

Sergerdan

Well-known member
busima_ ' Alıntı:
bende yenı uye oldum inş. hayırlı vakitler gecirir güzel paylasımlarda bulunuruz...

Vesselam...
Aleykümselam kardeş hoşgeldiniz,inşaallah burayı bir güzel dersaneye çevirirsiniz diger kardeşlerim ile birlikte.

illailayh

Active member
istiğna ' Alıntı:
Aleykümselam hoşgeldiniz, üyeliğinizin aktif ve daim olmasını temenn i eder hayırlara vesile olmasını dileri m..

istigna tarihci abiden kopya mı çekiyorsun sen bakim:):)

busima hoşgeldin aramıza nurlu paylaşımlarda bulunursun inş istifade ederiz..

T

Tarihci19

Misafir
Aleykümselam busima_ Hoşgeldiniz, üyeliğinizin aktif ve daim olmasını temenni eder, hayırlara vesile olmasını dilerim

¢σρуяıgнт ву тαяιн¢ι :)

istiðna

Active member
illailayh ' Alıntı:
istigna tarihci abiden kopya mı çekiyorsun sen bakim:):)

busima hoşgeldin aramıza nurlu paylaşımlarda bulunursun inş istifade ederiz..

bu kelimeleri sadece tarihci abiniz kullanabilir diye bi madde mi var?yoksa yine mi kural ihlal etttim...

illailayh

Active member
istiğna ' Alıntı:
bu kelimeleri sadece tarihci abiniz kullanabilir diye bi madde mi var?yoksa yine mi kural ihlal etttim...

est istigna.. herkesin bir tarzı var senin karsılama msjında tarihci abinin aynısı bence estetik deil..kaldı ki ben espiri mahiyetinde söylemişti..çok gergin ve asabisin sanki yoksa ben mi yanlış algılıyorum..?????

busima_

Member
Tarihci ' Alıntı:
Aleykümselam busima_ Hoşgeldiniz, üyeliğinizin aktif ve daim olmasını temenni eder, hayırlara vesile olmasını dilerim

¢σρуяıgнт ву тαяιн¢ι :)

tşk ederim A.r.o. inş. bu arada tarihci abınızıde gormus olduk :)

istiðna

Active member
illailayh ' Alıntı:
est istigna.. herkesin bir tarzı var senin karsılama msjında tarihci abinin aynısı bence estetik deil..kaldı ki ben espiri mahiyetinde söylemişti..çok gergin ve asabisin sanki yoksa ben mi yanlış algılıyorum..?????

ya kardesım kusura bakma.evt cok gerginim.nıyetım seni kırmak degıldı.dedıgın dogru kopyalayım yaptım.dedıgın gıbı hıcde estetık degıll...

illailayh

Active member
istiğna ' Alıntı:
ya kardesım kusura bakma.evt cok gerginim.nıyetım seni kırmak degıldı.dedıgın dogru kopyalayım yaptım.dedıgın gıbı hıcde estetık degıll...

taş mı düştü kaya mı düştü desem istiğnanın başına:):) yoksam kar mı yagdı agrıda de bakim:):)