WE ALEYKÜM SELAM BUSİMA KARDEŞİM.busima_ ' Alıntı:bende yenı uye oldum inş. hayırlı vakitler gecirir güzel paylasımlarda bulunuruz...
Vesselam...
Aleykümselam kardeş hoşgeldiniz,inşaallah burayı bir güzel dersaneye çevirirsiniz diger kardeşlerim ile birlikte.busima_ ' Alıntı:bende yenı uye oldum inş. hayırlı vakitler gecirir güzel paylasımlarda bulunuruz...
Vesselam...
istiğna ' Alıntı:Aleykümselam hoşgeldiniz, üyeliğinizin aktif ve daim olmasını temenn i eder hayırlara vesile olmasını dileri m..
busima_ ' Alıntı:hosbuldum tşk ıllaılayh tarıhcı abı kım
cok mübarek bir abidir...illailayh ' Alıntı:tarihçi abee gelince kim oldugunu söler
illailayh ' Alıntı:istigna tarihci abiden kopya mı çekiyorsun sen bakim
busima hoşgeldin aramıza nurlu paylaşımlarda bulunursun inş istifade ederiz..
istiğna ' Alıntı:bu kelimeleri sadece tarihci abiniz kullanabilir diye bi madde mi var?yoksa yine mi kural ihlal etttim...
Tarihci ' Alıntı:Aleykümselam busima_ Hoşgeldiniz, üyeliğinizin aktif ve daim olmasını temenni eder, hayırlara vesile olmasını dilerim
¢σρуяıgнт ву тαяιн¢ι
illailayh ' Alıntı:est istigna.. herkesin bir tarzı var senin karsılama msjında tarihci abinin aynısı bence estetik deil..kaldı ki ben espiri mahiyetinde söylemişti..çok gergin ve asabisin sanki yoksa ben mi yanlış algılıyorum..?????
istiğna ' Alıntı:ya kardesım kusura bakma.evt cok gerginim.nıyetım seni kırmak degıldı.dedıgın dogru kopyalayım yaptım.dedıgın gıbı hıcde estetık degıll...
ne alaka ya?illailayh ' Alıntı:taş mı düştü kaya mı düştü desem istiğnanın başına yoksam kar mı yagdı agrıda de bakim