siteye yeni üye oldum.hepinize selamlar..........:)
Z ziyakarababa Well-known member 15 Tem 2010 #2 ve aleykumselam zerrem kardeş. üyeliginiz hayırlı olur inşallah. selam ve dua ile.
M mihrimah Well-known member 15 Tem 2010 #3 Ve aleyküm selam inş. Hoş geldiniz, hayırlı olsun üyeliğiniz...
akna Well-known member 15 Tem 2010 #4 ve aleykumselam zerrem kardeş hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaAllah
FaKiR Meþveret Bþk. 16 Tem 2010 #5 zerrem' Alıntı: siteye yeni üye oldum.hepinize selamlar.......... Genişletmek için tıkla ... ehlen ve sehlen kardes, uyeliginiz daim ve hayirli olur insallah
zerrem' Alıntı: siteye yeni üye oldum.hepinize selamlar.......... Genişletmek için tıkla ... ehlen ve sehlen kardes, uyeliginiz daim ve hayirli olur insallah
Muvahhid1 Well-known member 16 Tem 2010 #7 aleykum selam , hoşgeldınız uyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah...
L La-Tahzen Well-known member 16 Tem 2010 #9 ve aleyküm selam kerdeşim..hoşgeldiniz...Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah..
Huseyni Müdavim 16 Tem 2010 #11 We aleyküm selam kardeş. Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah. Hoşgeldiniz.