esselamün aleyküm

ecemnur

New member
ben 31 yaşında iki çocuk annesi ev hanımı bir bayanım.bu siteye bi kardeşin tavsiyesi ile tanıdım ve hemen üye oldum.denizlide ikamet etmekteyim.inşallah çok güzel bi şekilde faydalanırım.bilgsyr başında ki vaktim hak katında inşallah zayi edilmemiş vakitlerden olmuş olur umarım.umuyorumki bilgi dağarcığımın genişlemesine vesile olur. cümleden selam ve dua ile.:K::gül:

Elif_Gibi

Well-known member
ben 31 yaşında iki çocuk annesi ev hanımı bir bayanım.bu siteye bi kardeşin tavsiyesi ile tanıdım ve hemen üye oldum.denizlide ikamet etmekteyim.inşallah çok güzel bi şekilde faydalanırım.bilgsyr başında ki vaktim hak katında inşallah zayi edilmemiş vakitlerden olmuş olur umarım.umuyorumki bilgi dağarcığımın genişlemesine vesile olur. cümleden selam ve dua ile.:K::gül:

ve aleykumselam
denizliden bi kişiyi daha görmek çok hoş :)
aramıza hoşgeldiniz..
hayırlı olsun...
:gül:

bardak

Well-known member
Aleykum Selam...Hoş geldiniz...

Kendinizi kısa ve öz ne güzel ifade etmişsiniz...

Bütün o istediklerinize bizde "aynen"1 diyoruz...

Vesselam...

topraktoprak

Well-known member
Ve aleyküm selam hoşgeldiniz.
Çok güzel faydalanacağınıza emin olabilirsiniz .
Bizler de sizin bilgilerinizden istifade ederiz inşaallah....
:gül::gül::gül:

VUSLAT

Well-known member
Ve Aleyküm selam hoşgelmişsiniz ecemnur kardeş...:gül:
Üyeliğiniz hayırlı olsun.
güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz inşaallah...

memluk

Hatim Sorumlusu

:gül::gül::gül::gül:
ve aleyküm selam
hoşgeldin kardeşim, burayı tavsiye edendende sizdende allah razı olsun
size ve ailenize faydalı olacağından hiç şüpheniz olmasın
allahın izniyle doğru adrestesiniz:045::045: