esSelamun Aleyküm

sevgii_:)

Member
Selamun Aleyküm ben Sevgi daha önce yine bu forum sayfasındaydm Güllerevurgunum olarak....
Geçen sene foruma daha çok vakit ayırırdm bu sene sınav dolayısıyla ve başka nedenlerden dolayı pek ziyaret edemedm Hizmeti layıkıyla gerçekleştiremedik:044: bu belkide bundan .....bu sene 180 derece değiştn derler ya aynen banada öyle oldu dini olarak hiçbir faaliyetm kalmamıştı hatta zararım bile dokunduğunu düşünüyorum...:016:

Ama bu mevlid kandili beynime bir şimşek gibi çaktı ...
İnşallah geri dönüşü olan tövbe yolunda eski 'Ben' olacağım(tabi Allah'ın izniyle) ve inşallah yardımlarınızla ....Selam ve Dua ile kalın Mevlid Kandiliniz mübarek olsun =))):037:

DAVAMÞEHADET

Well-known member
VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ KARDEŞİM HOŞGELDİNİZ....
rabbi rahman siz değerli kardeşim için dua istiyorum....inşallah sıkıntılarınız bir an önce sona erer,dünya meşakatinden kurtulur rahmana layık bir kul olursunuz...rabbim sizin ve bizlerin ayağını hak yolda sabit kılsın....imanımızı her daim taze tutsun inşallah....ahireti ve ölümü iç bir zaman aklımızdan ve kalbimizden çıkarmasın...hidayet şulesini içbirimizin kalbinde söndürmesin.....her daim gayemiz islam olsun hak olsun...tuzaklara düşmeyelim inşallah...

NİSANUR

Well-known member
VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ KARDEŞİM HOŞGELDİNİZ....
rabbi rahman siz değerli kardeşim için dua istiyorum....inşallah sıkıntılarınız bir an önce sona erer,dünya meşakatinden kurtulur rahmana layık bir kul olursunuz...rabbim sizin ve bizlerin ayağını hak yolda sabit kılsın....imanımızı her daim taze tutsun inşallah....ahireti ve ölümü iç bir zaman aklımızdan ve kalbimizden çıkarmasın...hidayet şulesini içbirimizin kalbinde söndürmesin.....her daim gayemiz islam olsun hak olsun...tuzaklara düşmeyelim inşallah...

amin amin amin inşaallah

Müekked

Well-known member
aleyküm selam. Dualarında Allah ım istikamet ver yerine. Allah ım daim istikamet ve sıratı müstakim ver.. diye ihlasla dua edersen inşallah daha güzel bir akıbet bulabilirsin.. Allah hidayetinden ayırmasın...