Konuya cevap cer

CİN 18-23

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]18 - Mescitler kuşkusuz Allah'ındır. O halde Allah ile birlikte kimseye yalvarmayın.[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]19 - Allah'ın kulu (Hz. Peygamber) kalkmış O'na dua ederken, neredeyse (cinler) onun etrafında keçe gibi birbirlerine geçeceklerdi. [/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]20 - De ki: "Ben ancak Rabbime dua eder ve O'na hiçbir şeyi ortak koşmam"[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]21 - De ki, "Haberiniz olsun, ben size kendiliğimden ne bir zarar verebilirim, ne de bir yol gösterebilirim." [/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]22 - De ki, "Allah'tan beni kimse kurtaramaz ve ben O'ndan başka bir sığınacak bulamam." [/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]23 - "Benim yapabileceğim, sadece Allah'tan size duyuru yapmak ve O'nun elçilik görevlerini yerine getirmektir." Artık kim Allah'a ve onun elçisine baş kaldırırsa, ona içinde ebedi kalacakları cehennem ateşi vardır.[/FONT]

MÜZZEMMİL 1-7

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)