Konuya cevap cer

MÜ'MİN:

1 - Hâ Mîm. 

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2 - Bu kitabın indirilişi, çok güçlü ve her şeyi bilen Allah tarafındandır. [/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]3 - O, günah bağışlayıcı, tevbe kabul edici, azabı şiddetli, kerem sahibi Allah'tandır ki O'ndan başka ilâh yoktur. Hem dönüş O'nadır. [/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]4 - Allah'ın âyetleri hakkında ancak kâfirler mücadele ederler. Şimdi onların beldeler içinde dönüp dolaşmaları seni aldatmasın. [/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]5 - Onlardan önce Nuh kavmi, arkalarından da çeşitli topluluklar yalanlamışlardı. Her ümmet, kendi peygamberlerini yakalamak kastında bulundu. Hakkı batılla gidermek için boşuna mücadele ettiler. Ben de onları tuttum, alıverdim. (Bak o zaman) azabım nasıl oldu?[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]6 - İşte o nankörlük eden kâfirlere Rabbinin (azab) sözü öyle hak oldu. Onlar, mutlaka cehennemliktirler. [/FONT]

MÜ'MİN 7-8

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)