[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]FURKAN 23-30 [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]23 - Onların yaptıkları her bir iyi işi dikkate alırız, fakat onu saçılmış zerreler haline getiririz.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]24 - O gün cennetliklerin kalacakları yer çok iyi, dinlenecekleri yer pek güzeldir. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]25 - O gün gökyüzü beyaz bulutlar halinde yarılacak ve melekler bölük bölük indirileceklerdir. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]26 - İşte o gün gerçek hükümranlık, çok merhametli olan Allah'ındır. Kâfirler için ise o, pek çetin bir gündür. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]27 - O gün zalim kimse ellerini ısıracak: "Eyvah!" diyecek, "keşke Peygamberin yanında bir yol tutsaydım!" [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]28 - "Eyvah!" diyecek, "keşke falancayı dost edinmeseydim. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]29 - Çünkü zikir (Kur'ân) bana gelmişken o, hakikaten beni ondan saptırdı. Şeytan insanı (uçuruma sürükleyip sonra) yapayalnız ve yardımcısız bırakmaktadır. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]30 - Peygamber dedi ki: "Ey Rabbim! Kavmim bu Kur'ân'ı terkedilmiş (bir şey yerinde) tuttular."[/FONT]
Hadid suresi 1. ayet