forumdayim

• Konbuyu başlatan forumdayim
  • Başlangıç tarihi
F

forumdayim

Misafir
esselamun aleyküm...

umarim burada fikirlerimizi rahatca ifade etme imkani bulur , hosca vakit geciririz... saygilar...

bardak

Well-known member
Aleykum Selam...
Hoş geldiniz aramıza...
Fikirler özgürdür tabiki yeter ki ifade şekilleride doğru seçilmiş olsun...
Paylaşımlarınızı bekliyoruz kardeş...

F

forumdayim

Misafir
Aleykum Selam...

Hoş geldiniz aramıza...
Fikirler özgürdür tabiki yeter ki ifade şekilleride doğru seçilmiş olsun...

Paylaşımlarınızı bekliyoruz kardeş...

hosbulduk...

derler ya -her yigidin bir yogurt yiyisi olur-... umarim ifadelerimiz sizler acisindanda hosgörü cercevesinde degerlendirilir...

bardak

Well-known member
hosbulduk...

derler ya -her yigidin bir yogurt yiyisi olur-... umarim ifadelerimiz sizler acisindanda hosgörü cercevesinde degerlendirilir...

Evet haklısınız yoğurt yiyişleri farklıdır ama ağzına burnuna yoğurt bulaştırmış yiğitte görmedim...O açıdan söylemiştim...Siz zaten böyle yapmazssınız inşaallah ta ben söyleyiverdim işte...
Kısacası söz meclisten dışarı diyelim...Gerekli olursa sözü meclise sokarız...
:045::045:

TEKRARDAN HOŞ GELDİNİZ...Peştemalinizde olanları merakla bekliyorum dökünde görelim inşaallah...

F

forumdayim

Misafir
Evet haklısınız yoğurt yiyişleri farklıdır ama ağzına burnuna yoğurt bulaştırmış yiğitte görmedim...O açıdan söylemiştim...Siz zaten böyle yapmazssınız inşaallah ta ben söyleyiverdim işte...
Kısacası söz meclisten dışarı diyelim...Gerekli olursa sözü meclise sokarız...
:045::045:

TEKRARDAN HOŞ GELDİNİZ...Peştemalinizde olanları merakla bekliyorum dökünde görelim inşaallah...

sizde haklisiniz, ancak karar veren sasi olmaz insallah, o zaman yigit ne yapsin... ya bu deveyi güder (Kısacası söz meclisten dışarı diyelim...Gerekli olursa sözü meclise sokarız...) ya bu ilden gider.... vesselam...

bardak

Well-known member
Gitmez inşaallah kardeşim...Vallaha sizi böyle korkutur gibi hissettim...Gerçi korkanlar sağlam adım atarlar ama neyse...
Hak olan hayır olan her şeye açığız...
Hayırlı sahurlar bu arada...
Sazlı sözlü atışmaya yarın devam inş...:gül::gül:

F

forumdayim

Misafir
Gitmez inşaallah kardeşim...Vallaha sizi böyle korkutur gibi hissettim...Gerçi korkanlar sağlam adım atarlar ama neyse...
Hak olan hayır olan her şeye açığız...
Hayırlı sahurlar bu arada...
Sazlı sözlü atışmaya yarın devam inş...:gül::gül:

hayirli sahurlar...