Gül Avatarları
Ý ýþýkk Well-known member 18 Eyl 2008 #4 gül kadar güzel bir çiçek daha yoktur ya çiçeklerin efendisi tam manasıyla ama en güzel gül beyaz gül bence
gül kadar güzel bir çiçek daha yoktur ya çiçeklerin efendisi tam manasıyla ama en güzel gül beyaz gül bence
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 19 Eyl 2008 #6 Ceyda.' Alıntı: Allahım ne guzel Yaratılmışlar !! subhanallahh........ Genişletmek için tıkla ... maşallah barekallah...
Ceyda.' Alıntı: Allahım ne guzel Yaratılmışlar !! subhanallahh........ Genişletmek için tıkla ... maşallah barekallah...
M mihrimah Well-known member 9 Şub 2009 #8 Ahsen abla gerek yoktu bu kadar masrafa yerden bir taş alsan ben yine mutlu olurdum Utandırdın şimdi beni Neyse zambak kadar güzel değil ama olsun bakalım)))))))) Çelişki mi oldu yani
Ahsen abla gerek yoktu bu kadar masrafa yerden bir taş alsan ben yine mutlu olurdum Utandırdın şimdi beni Neyse zambak kadar güzel değil ama olsun bakalım)))))))) Çelişki mi oldu yani
Z ziyakarababa Well-known member 9 Şub 2009 #9 masallah ne güzel canlılar. rabbim ne güzellikler yaratıyor. allahrazı olsun. selam ve dua ile.