Bismihi Allah’ım,
[FONT=verdana,sans-serif]Gecelerden bir gece arıyorum senden muştular getiren… [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Bir sır düşür yüreğime Rabbim, ayaklandır damarlarımdaki donuk kanı. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Güzel dualar adına, ırmağının akışına kat beni. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Yatsı ezanı okunurken bir vav gibi eğileyim, büküleyim senin dergâhında. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Bir elif gibi dimdik , bir mim gibi mesrur, dizileyim sana gelen yollara.[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Sen şüphesiz her şeyi bilen, görensin. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Bir damlayı can eyleyen, bir saatin kadranına sıkıştırılmış zamanı, an eyleyensin. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Mekân ve zaman senin için anlamsız. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Kapına geleni şan eyleyensin.[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]” Bî vefadır dar-ı dünya kimseyi şad eylemez “ denen dünyayı han eyleyensin. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Geldik gidiyoruz diyen bir nakaratız hayatın feracesinde. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]An be an beklenen güzel ölümü gözlerimize nihân eyleyensin. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Buz tutmuş gecelerin ayazında senden gelecek nurdan ışıklar beklemedeyim.. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Güneşi seherde tan, kainata vatan eyleyensin... [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]İnkara düşmüş yürekleri, sıkıp sûzan eyleyensin. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Dilediğini o an gerçek kılansın. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Gördüğüm bütün güzelliklerin kusursuzluğu karşısında ürperiyorum. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Beni sana yakın eyle Allahım...
Halimi ahvalimi sana arz etmeye, sana gelmeye bir gece arıyorum…
Gecelerden bir gece arıyorum senden muştular getiren…
Nasip eyle Allah’ım, o geceye düşür beni…[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif][/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Ey Sevgili, En Sevgili, [/FONT][FONT=verdana,sans-serif]Allah’ım, [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif] [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Bir iz düşür yüreğime Ey Sevgili, beni sevdiklerine kat, bir iz düşür yüreğime.[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Sen ki, dilediğini veli, dilediğini âli eyleyensin. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Kendimden sana iltica ettim Allahım. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Ağyar ve masivanın elem ve kederinden sana sığındım. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Senin mücerret nasihatin, cehaletimin azgın ellerinde,müşahhas acılara dönüştü. Emirlerini unutan hıfzım bana eza ve ceza getirdi. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Bin musibet belgeli yüreğimin kuytularında. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]İbadet ve taat ile neşveli olmayan yürekleri har, sana gelen yollarda gezinmeyeni zar eyleyensin. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Heva- hevesine düşeni bîzâr eyleyensin.[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Şükür ve hamd çiçeklerini demet demet sunuyorum kapına. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Kabul buyur Allah’ım. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Eksiklerim, yarımlarım, günahlarım var. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Huzurundayım ve utanıyorum. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Rahmetinin sağanağından beslenen ümît ve korku arasındayım. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Üşüyorum. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Davut’un esrarlı ilahileri, Musa’nın Yed-î Beyzâsı, Musa’nın kıvrılan Âsası gibi senden gelen her şeye ürperiyorum. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Masmavi göklerin derinlerine uzanan minarelerin şerefesine dokunuyor güvercin yüreğim. Uçup sana gelmek diliyor. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Senden gizli olmayan halimi sana anlatmaya, söylemeye utanıyorum. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Sen bana ne kadar yakın, ben sana ne kadar uzağım Allah’ım?[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Nasip eyle Allah’ım o geceye düşür beni….
Beni Sana yakın eyle Allahım...
Halimi ahvalimi sana arz etmeye, sana gelmeye bir gece arıyorum…
Gecelerden bir gece arıyorum senden muştular getiren…[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Allah’ım,[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Bir söz düşür yüreğime Allah’ım, ruhumun vadilerine efsunkâr olsun, dile gelsin seccadem senin adınla çiçeklensin. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Ayaklansın cümle duygular. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Sıcak ve içli dualar, ruhumun düğmelerini iliklesin. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Ruhumun yalanı yok. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Bilirim ki ben söylemesem de içimdekileri bilensin. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Sözün tükendiği şu demlerde gönlümden güvercinler uçuyor senin dergahına. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Sözler var kör, sağır ve dilsiz bütün aydınlıklara... [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Dünümü, geleceğimi bilir, ben kulunu kollar, gözetirsin. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]En hakiki sevgili seni bellemiş, sadece sana bel bağlamışım. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Bu hayalhanesinde her şey hayal olsa da senin gerçekliğini tespih eder cümle kainat. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Her şeyin tek sahibi, tek taptığım, tek sevdiğim, tek aşkım, tek sevgilimsin... [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Biraz kül biraz duman gibiyim Senin aşkınla. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Ruhumun bütün kapılarını Seninle açıyor ve Senin adınla başlıyorum nefes almaya. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Senin adınla gün ışıyor, ruhum aydınlanıyor. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Yüreğimde Sana gelen yolların önü açılıyor. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Mesafeler daralıyor. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Ruhuma düşen sese kulak veriyorum... [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Bir ikindi vaktinde bir davetiye almak Senin makamından ve yollara düşmek sabah sisi gibi... [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Sana gelmek duygusu bile şahlandırıyor gönlümün rahvan atını. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Dualarım dilekçe, ruhumu aşıyorum ve;[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Allah’ım, diyorum.[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Ey Güzel Allah’ım![/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Beni sana yakın eyle…
Halimi, ahvalimi sana arz etmeye, Sana gelmeye bir gece arıyorum…
Gecelerden bir gece arıyorum Senden muştular getiren…
[FONT=verdana,sans-serif]Allah’ım,[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Herşeyi birbirine müsenna yaratan ulu Allah’ım,[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Bir köz düşür yüreğime Rabbim, Senin aşkınla yaksın beni. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Biraz kül biraz duman olayım.[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Senin dergahının kapısı her dem açık. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Bütün eksileri, bütün yarımları ve bütün noksanları kuşandım, bilemedim.. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Bizi yarımlarımızla, eksilerimizle, kusurlarımızla affeyle Allah’ım. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]O ilk halimizi, “Kâlu Belâ” iklimini kuşanayım yeni baştan. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]İzin ver, nasip eyle; akla karalarımızı, sağ alt yaralarımızı. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Menekşe kokulu bir sürur düşür zavallı yüreğime.[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Vuslatın arifesinde, takvimi unutup sana ayaklanıyor ruhum. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Hayallerin ötesindeki güzelliği muştulayan davetine kulak kesildim. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Şafağın erguvani rengine çalıyor gözlerim. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Feylûle uykusuna dalan gözlere inat, hiçlik uykusuna dalan gözlerime yağıyor hüznüm.[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Senin hasretinden ağlıyorum. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Sılamdan uzağım. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Kudretinden aşk fışkıran kelamın düşüyor bağrımın orta yerine. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Ellerimi Sana açıyorum...[/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Her şey Seninle başlıyor ve Seninle bitiyor. [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Ey ruhumu onaran büyük Allah’ım, gelişlerim Sana, gidişlerim yine Sanadır... [/FONT]
[FONT=verdana,sans-serif]Beni Sana yakın eyle…
Halimi, ahvalimi Sana arz etmeye, Sana gelmeye bir gece arıyorum…
Gecelerden bir gece arıyorum Senden muştular getiren…