Bnede ilk akla geleni söyledim sen söyle bakımakla tek bir cevap geliyor ilk anda...ama bu kadar basit olmamalı cevabı..
evettttttttttttttt ama cok sevinme bildim diye....Bende cok sevinmiş zeki olduğumu düşünmüştüm, amaaaaaaaaaaa bu soruya cvb verenlere hiç te hoş bişey demiyorlarmışGenci Tekrar gorebilmek icin.... mi ?
evettttttttttttttt ama cok sevinme bildim diye....Bende cok sevinmiş zeki olduğumu düşünmüştüm, amaaaaaaaaaaa bu soruya cvb verenlere hiç te hoş bişey demiyorlarmış
Ben başka forumda aklıma ilk geleni cevap verdimVermez olaydım...hani nerde ..ben niye göremiyorum cevabınızı...
Farketmez netice aynıtahmin ederim , ama bu akla gelen 2. cevapti....
eee yuh yani böyle miymiş cevabı...benim aklıma ilk gelen...ikiside o adamı aşık olmuşlar ve kıskançlık yüzünden diyeydi..bu kadarıda pes...way psikopat way..
ne dedin?
eee yuh yani böyle miymiş cevabı...benim aklıma ilk gelen...ikiside o adamı aşık olmuşlar ve kıskançlık yüzünden diyeydi..bu kadarıda pes...way psikopat way..
Kardeşim merak etme bende psikopat cıktım ne olcak yanibenim aklima ilk gelen oydu...
ne olmusum simdi ben, psikopat mi ?
sualaaaaaaaaaar!!!
sadistmiş o kişiee psikiyatristte bilir bu cevabı veren ne oluyomuş ben bilmem..ama cevap buysa o kardeş psikopat oluyo direk...cevap neymiş söylesenize...
yani normal olan cevap neymiş..
Kardeşim merak etme bende psikopat cıktım ne olcak yani
Budurrrr... kimin kardeşiama yani olmaz ki simdi, o isi yapan piskopat.... bize ne..
fazla zekiyiz diye sadist mi olalim... gerci piskopatlar, genelde zeki olurlarmis......
bilemiyorum artik... bizden az uzak durun o zaman...
ama yani olmaz ki simdi, o isi yapan piskopat.... bize ne..
fazla zekiyiz diye sadist mi olalim... gerci piskopatlar, genelde zeki olurlarmis......
bilemiyorum artik... bizden az uzak durun o zaman...