Konuya cevap cer

Necmi Abi'yle Şinasi 

"Öldükten sonra dirilmeyi çok il­kel görüyorum!" "Neden böyle düşü­nüyorsun?" "Öldükten sonra atomla­rım, moleküllerim toprağa karışacak Artık ben toprağım!" "Evet, sen top­raksın!" "Zamanla toprağımda otlar çıkacak!" "Doğru, çıkar!" "Derken tarla olacak, arsa olacak, koyunlar otlayacak!" "Doğru!" "Sonra bir inek gelecek, atomlarımı yiyecek, atomlarım ineğe geçecek ve inekte devam edecek; benim atam koyun yiyecek, koyunda devam edecek; keçi yiyecek, atomla­rım başka bir canlıda vazife görmeye başlayacak" "Doğru söylüyorsun! Sen şimdi kaç yaşındasın?" "25 yaşın­dayım!" "26 sene evvel neredeydin?" "Yoktum!" "Vardın!" "Nasıl yani?" "Hatırlamıyorsun ama sen bir ıspa­naktın, inektin, keçiydin, koyundun" "Nasıl?" "Baban o ıspanağı yedi, ine­ğin köftesini yedi, keçinin kızartmasını yedi; sonra babanın damarında sperm oldu, ardından annene intikal etti, an­nen hoşaf yedi, börek yedi, Kayseri-'den gelen pastırmayı yedi, Simav'dan gelen fasulyeyi yedi, ABD'den gelen neskafeyi içti, sen annenin karnında güzel bir Ali oldun! Haberin oldu mu?" "Olmadı!" "O kadar dağınık yerden seni toplayıp güzel bir Ali ya­pan Allah yine dağıtır, günü geldiği zaman yine toplar Bir işi birinci defa mı yapmak zor, yoksa 2 defa mı?" "Tabiî 1 defa!" "1 defa yaratan Al­lah 2 defa da yaratır Zaten onun için her şey çok kolaydır!" "Teşek­kürler, beni gayet iyi aydınlattınız!"

:gül:

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)