Normal
Estağfurullah kimseye had bildirmek derdinde değilim. Herkes haddini biliyor ama sanki sizin cevaplariniz bir had bildirmek amaçli... Ben susmam gereken zamani illaki bilirim... Niyetim bazi sorularima cevap almakti ama herkes benim verdiğim cevaplari veriyor... Yani aydinlanmiş değilim... Bir müslüman müslümanliğinin gereğini yerine getiriyorsa hz.mehdi yi bilsin bilmesin,tanisin tanimasin onun kaybedeceği bir şey yok... Hüsnü-ü zanni kimi gösteriyorsa onu bilmek durumunda... şüphesi varsa araştirmak durumunda. çünkü bununda vebali var..Soru soruyorum cevap yok sadece "tamam sen uğraş sen bekle... Seninki sana benimki bana" kabilinden cevaplar aliyorum... O zaman; herkeş işine bakmali değil mi... Ben kendi nefsime söylüyorum sadece... Nifak çikarmak derdim değil... Bunu kendim araştirarak ta bulabilirim... üstadimiz demiyor mu risale okumaniz yeterli bana ve birilerine bağli kalmak zorunda değilsiniz diye...Fi emanillah
Estağfurullah kimseye had bildirmek derdinde değilim. Herkes haddini biliyor ama sanki sizin cevaplariniz bir had bildirmek amaçli... Ben susmam gereken zamani illaki bilirim...
Niyetim bazi sorularima cevap almakti ama herkes benim verdiğim cevaplari veriyor... Yani aydinlanmiş değilim... Bir müslüman müslümanliğinin gereğini yerine getiriyorsa hz.mehdi yi bilsin bilmesin,tanisin tanimasin onun kaybedeceği bir şey yok... Hüsnü-ü zanni kimi gösteriyorsa onu bilmek durumunda... şüphesi varsa araştirmak durumunda. çünkü bununda vebali var..
Soru soruyorum cevap yok sadece "tamam sen uğraş sen bekle... Seninki sana benimki bana" kabilinden cevaplar aliyorum... O zaman;
herkeş işine bakmali değil mi... Ben kendi nefsime söylüyorum sadece... Nifak çikarmak derdim değil... Bunu kendim araştirarak ta bulabilirim... üstadimiz demiyor mu risale okumaniz yeterli bana ve birilerine bağli kalmak zorunda değilsiniz diye...
Fi emanillah