İçimizdeki Danimarkalılar..

Tarihci

Marmara Tarih
TUTTUĞUN TAKIM ÖNEMLİ DEĞİL, BURDA İSMİ GEÇEN ŞAHISLARDA ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN FİKRİ VE DİNİ SAYGISIZLIKTIR..

Fener Galatasaray maci öncesi, Peygamberimiz S.A.V.S. in dogum gününü ve dolayisi ile kutlu dogum haftasini hatirlatarak

''Taraftarlar stada kesici aletlerle değil, güllerle gelsin.'' diyen hakan Sükür e neler yapilmadi neler. (Asagida verilen cevaplari listeledim.)

Peki ayni gazeteler (hürriyet, milliyet, radikal, sabah vb.) Peygamberimiz le ve dinimizle alay eden CHP li Önder Sav, hacca gitmek istedigini söyleyen 80 yasindaki adama;

'Birak elin arabina para kaptirma. Hem Belki Muhammed seni birakmaz '

dediginde ne dedi biliyormusunuz? Koca bir hic.

Peki biz ne yapiyoruz? Oda koca bir hic.

ALİ GERER:
Elin arabı düşünmüyo da sana mı kaldı kutlu doğum falan...

ENGİN ASA:
Neden bu yobazı irana göndermiyorsunuz. Bu gibiler ülkeden temizlenmeli. ..

ERKAN IŞIK:
Sahtekar sonunda futbola siyasetide bulaştırdı...

HAKKİHUKUK:
Bizde öküzlerin cook ise yaradığını biliyordum. çift sürmek kağnı çekmek gibi görevlerini olduğunu bilirdim; Fakat, iyi top oynadığını hiçbir zaman düşünmemiştim!!!

EYLÜL TANSEL:
Bu Hakan Sükür denen adamı galatasarayda oynamasından nefret ediyorum. Gitsin artık bu F Tipi işbirlikçi yalaka.tarikat yalakalığını git başka yerde yap. Senin ve Okan ın veya Emre nin galatasaray gibi bir takımda yer alması utanç verici. Defol git memleketten. ..

COŞKUN SABUNCULAR:
Utanmaz yobaz maça da haşemayla çık, din tüccarı seni kazandıkların az mı geldi dinimizi pazarlıyon..
(Daha ağır hakaretlerde mevcut maalesef. ama yazmaya dilimiz varmıyor.)

Vatan ın bazı yorumları gelen tepkiler üzerine geri çektiği gözlendi. (bıraksalar onlarıda yayınlamaya devam edeceklerdi. )
Hürriyet ANADOLUYU KÜRDİSTAN OLARAK GÖSTEREN
BİR HARİTA YAYINLADI. GELEN TEPKİLER ÜZERİNE HATA OLMUŞ DEYİP LAKAYTÇA
ÖZÜR DİLEDİ.)

BİZ KARİKATÜRCÜ DANİMARKALI ZEVATA LAF ANLATALIM DERKEN ASIL İÇİMİZDEKİ DANİMARKALILAR DİN DÜŞMANLIĞINDA SINIRI ZORLAMAKTADIRLAR.

Bu alana bir cevap yazın...