İşin kader yönüne baktığımızda f.hoca risalelere tecavüz ederek zarar verdiği için müthiş bir tokat yediği gibi taraftar olanlar da aynı tokadı yemişlerdir.
Beddua meselesine gelince her ne kadar yapılan bu iş bir beddua değil lanetleşme olsa da ne dediğin değil milletin ne anladığı önemlidir. Aynı mesele yine başörtüsü meselesinde de vardır. "Teferruat" kelimesi bizim dilimizde "ehemmiyetsiz, değersiz" manasına gelse de Arapça'da başka manaya gelmektedir. Yani burada da ne dediğin değil, milletin ne anladığı ve nasıl hareket ettiği önemlidir.
Eğer mesele yolsuzluk ise yolsuzluk ile suçlayanların yolsuzluk üzerine yol yaptıklarını hatta yol değil otoban yaptıklarını acaba bilmeyen var mıdır? Eğer varsa buradan ilan ediyorum, haberiniz olsun.
Meselenin iç yüzüne geldiğimizde bu cemaat yani f.hocanın cemaati iktidara ortak olmak istediği yani "siz orada gözükün, icraatı biz yapalım" (paralel devlet) fikrinin yansımasıdır. Diğer meseleler yok dersaneler kapatılıyormuş, yok yolsuzlukmuş filan hepsi hikayedir. Zira 10 yılı geçen bir süredir beraber iş yapılıp pek çok yerde bu hükümetin sayesinde üst seviyelere gelmiş ve dünyanın pek çok ülkesine yine bu hükümetin referansıyla okullar açmış bir oluşum nasıl oldu da son zamanlarda "yolsuzluk var" diye hortladı, bu bir tezat değil midir? Eğer yolsuzluk varsa -ki bu tamamen menfaatlerine ters geldiği için uydurdukları bir tuzaktır- bu yolsuzluğa öncelikle kendileri ortaktırlar. Öyle ya beraber iş yapıyorlar
Vatan hainlerinin neşriyatını yapan STV ile Zaman Gazetesi bizim evde yasaklanmıştır. Zaten Zaman gazetesi denilen şey önceden beri yasaktı. Bizim kardeşlerin de aynı yasağı uyguladığını duyuyorum.
Halen bu bedduacı (bedoş) hocayı savunuyorlarsa Allah insaf versin derim. Şimdiye kadar her ne kadar bu hocayı sevmesem de yine müdafaa ederdim. Şimdi ise ah akılsız kafam diyorum. Eğer o bedoş hocaya itiraz edenleri bulabilirsem ellerini öpeceğim.
Bu arada halen bu cemaatin fertlerinden "biz istesek 1 haftada hükümeti deviririz" diyebilecek kadar bu darbe işine kapılanların haberini alıyoruz.
Apaçık söyleyelim, gizli bir şey kalmasın.
Yolsuzluk iddia eden cemaat darbecidir, yolsuzdur, vatan hainidir....
Vesselam...