Ilginç sorulara ilginç cevaplar :)

akna

Well-known member
Soru: HOCAM KURBAN BAYRAMINDA HAYIR OLSUN DİE ÖLMÜŞLERİMİZİN ADINA CAMİDE LOKUM DAĞITABİLİR MİYİZ.YOKSA BAŞKA ZAMAN YASİNİ ŞERİF OKUTARAK MI DAĞITALIM SİZCE EN HAYIRLISI HANGİSİ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Ölmüşler için lokum dağıtmanın sonucu olarak,lokumu satan parasını alır,lokumu yiyen tadını alır,dağıtan havasını alır. Haaa yapmamız gereken ne o zaman,ölmüşlerimiz için kendimi veya bilene kuran okutulur,başka hayır hasenet yapılır sevabı onlara bağışlanır.En güzeli bu.

akna

Well-known member
Soru: hocam bir kızla tanıştırdı ailem beni bizde görüşdük ve birbirimizi sevdik şimdi babası benim kazandıgım aylığı az buldugu için vermek istemiyor ama biz ayrılmak istemiyoruz benim sevdigimi kaçırmamda bir sakınca varmı?

Anlaşarak evlenmek için bütün imkanları zorlayın.Araya hatırlı insanlar koyun.Kaçma işini en son düşünün.

akna

Well-known member
Soru: hocam benim ve sevgilimin üzerinde çok nazar var bugünlerde çok şey yaşadık motorun benzini aktı ve az daha patlıcaktık sevgiliminin ayağına cam battı ve cam damarı delip kemiğe kadar işledi ve bize sürekli aksilikler hastalıklar oluor bu 3 ayda başımıza gelmeyen kalmadı az kalsın sevgilimi bıçaklıyorlardı bizim ne yapmamız gerekiyor hocam nolur yardımlarınızı beklioruz nazar duası okutuoruz herkez dio ben böyle bir nazar görmedim diolar nolur önerilerinizi beklioruz.

MOTORUN BENZİNİ BİTMİŞTİR,MOTORA BENZİN DOLDURUN. SEVGİLİNİN AYAĞINI MUHAKKAK DOKTORA GÖTÜRÜN. VALLA BIÇAKLAMA İŞİNE BİŞEY DİYEMEYECEĞİM.

ebrar172

Well-known member
Soru: karınca yumurtası sürmek günah mı?

Karınca yumurtasını nereden bulup nerene süreceksin bende merak ediyorum.bu konuda beni de bilgilendiriseniz sevinirim.

ilginçtir 2 yıl evveldi sanırım yazın bizim eve karıncalar sürekli olarak yumurta bırakıyordu :D
ne yapacağımızı şaşırmıştık resmen
nedir nedendir anlamamıştık
ve hayatımda ilk defa karınca yumurtası nasıl olur o zaman görmüştüm
inci tanesi gibi beyaz ama minicik yumurtalar
ve öylesine ilginçtiki birkaç saat içerisinde koca bir öbek yumurtayla doluyordu toplandıkları yer binlerce yumurta :dft002:
ve bu yerler genelde üçlü pirizlerin etrafı ve üzeri oluyordu
sıcak diye sanırım :033:
ama dediğim gibi muazzam bir manzaraydı merakla izliyorduk canlı belgesel izler gibi :001: