Normal
Bilip bilinmeden sölenen sözlerden Allaha sığınırım.Vefat eden kardeşlerimize Allahtan Rahmet, yaralılara şifa, ailelerine sabır niyaz edelim..Eğer bu kardeşlerimiz Kuran medresesine gitmemiş olsaydı yine kaza gecirirlermiydi diye konular ve evhamlar gundeme gelecekdir. Kaderi ilahi onların bir kısmının ömrünü öle tayin etmiş kaderlerine razı olmak gerek. Bundan ötürü kimseyi suçlamanın kimseyi suçlamanın bir önemi yokdur. Hikmet dairesinde bakıp hayırlısını istemek en doğrusudur..Eğer ölüm bana gelseydi beni Kuran-ı Azimüşşana hizmet ederken gelmesini isterdim. Beni gunahlar içinde gafletteyken yakalamasından Allahın rahmetine sığınırım...
Bilip bilinmeden sölenen sözlerden Allaha sığınırım.
Vefat eden kardeşlerimize Allahtan Rahmet, yaralılara şifa, ailelerine sabır niyaz edelim..
Eğer bu kardeşlerimiz Kuran medresesine gitmemiş olsaydı yine kaza gecirirlermiydi diye konular ve evhamlar gundeme gelecekdir. Kaderi ilahi onların bir kısmının ömrünü öle tayin etmiş kaderlerine razı olmak gerek. Bundan ötürü kimseyi suçlamanın kimseyi suçlamanın bir önemi yokdur. Hikmet dairesinde bakıp hayırlısını istemek en doğrusudur..
Eğer ölüm bana gelseydi beni Kuran-ı Azimüşşana hizmet ederken gelmesini isterdim. Beni gunahlar içinde gafletteyken yakalamasından Allahın rahmetine sığınırım...