Konuya cevap cer

evet bu dünyada yaptıklarımızdan sorulacağız bizim nasılsa allah öyle yazmış deyip günah işlememiz olmaz tabikide ama allahın bize lutfetmiş biçmiş yapacaklarımızı bildiği bir hayat olmuş olmuyor mu sonuçtta allahın yazdığından gayrısını yapamayız hiçbirşeye gücümüz yetmez.beni öyle yarattığı için cennete yada cehenneme gitmiyormuyum cennete yada cehenneme gidecekleri zaten biliyor ne sonuça varacağınıda biliyor nasıl yol çizeceğimizide biliyor bizim allah biliyor nasılsa olacağına varır dememizde olmaz tabiki ama benim dediğim doğru değilmi allah herşeyi biliyor ve onun taksimi değil mi.imtihan bunu idrak edip iyi ameller işleyip kuranın peygamberin izinden gitmeye çalışmamız gerekir .allahın kudreti taktiridir yinede sonuç.bu dünyada ben günah işledim ama işlemek istemezdim allahım senin taktirindi diyemem tabiki çünkü bu dünyaya boşuna gelmedik ozaman bu dünyaya getirmeden direk cennete yada cehenneme yerleştirirdi insanları tabiki.herşey allahtan yinede.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)