Normal
“Nefsine itimat ederek mesai arkadaşlarını yetersiz görenlerin sonu tehlikelidir. İstişare esnasında kendi fikrine saplanarak vereceği cevabı düşünen; arkadaşlarının fikirlerini küçümseyen hatalardan kurtulamaz.”Nefsine itimat etmek çok büyük bir tehlikedir çünkü insanı tembelliğe sürükler. “ben iyiyim, ben biliyorum, her şeyi öğrendim” gibi aldatıcı düşünceler ve zanlar hem az bilmenin göstergesidir hem de insanın gelişimini durduracak bir vartadır. Hergeçen gün hızla ilerleyen bilgi birikimi ve bilgiye ulaşmanın kolaylığı karşısında insan ne zaman “tamam ben oldum” derse işte o nokta kaybetmeye başladığı nokta olur.
“Nefsine itimat ederek mesai arkadaşlarını yetersiz görenlerin sonu tehlikelidir. İstişare esnasında kendi fikrine saplanarak vereceği cevabı düşünen; arkadaşlarının fikirlerini küçümseyen hatalardan kurtulamaz.”
Nefsine itimat etmek çok büyük bir tehlikedir çünkü insanı tembelliğe sürükler. “ben iyiyim, ben biliyorum, her şeyi öğrendim” gibi aldatıcı düşünceler ve zanlar hem az bilmenin göstergesidir hem de insanın gelişimini durduracak bir vartadır. Hergeçen gün hızla ilerleyen bilgi birikimi ve bilgiye ulaşmanın kolaylığı karşısında insan ne zaman “tamam ben oldum” derse işte o nokta kaybetmeye başladığı nokta olur.