Normal
ALLAH CC.razı olsun kardeş benim elimdeki nur dede birinci seri.numaralanmamış olan sayısını eşim aldıktan sonra nette araştırınca gördüm.ya aslında bende sadece risale nur dan okumak istiyorum fakat çocuklara farklı anlatılıyor ya o yüzden pek bilemiyorum onların anlayacağı dilden anlatmak isterim. Memlekette ablalarımız çocuklara anlatıyorlar ama ben memlekette değilim ki Komşumun kızı ve arkadaşları geliyordu ya, birgün o çocukların annesi komşu dersimize iştirak ettiğinde bana demezmi şeytan diye bir yer var birisi o teyzeye okumuş, bende çocuklara okuyacağım korksunlar dedi. Teyzecim şeytandan başlanırmı hiç dinimizden çocukları uzaklaştırmayalım dinimizi sevdirerek anlatalım diyince tamam okumam kızım dedi. Ben sevdirerek anlatmayı risale-i nur lardan öğrendim kardeşim. Çünkü üstadımız hep sevdirerek anlatıyor hele 11. söz varya benim ilk dersim birinci ve ikinci güruh varya orda üstad hz. ikinci güruhtakilere ebedi hapisten bahsediyor c.h.n.m demiyor. Şimdi ben 4 seriyide almıyayım değilmi? fakat yiğenime müdebbir ablama sorup öyle önerdim ablamda birinci serisini almış ve çok beğenmişler. ben numaralanmamış olan nur dedeyi alıp diğerlerini almıyayım mı kardeş?
ALLAH CC.razı olsun kardeş benim elimdeki nur dede birinci seri.
numaralanmamış olan sayısını eşim aldıktan sonra nette araştırınca gördüm.
ya aslında bende sadece risale nur dan okumak istiyorum fakat çocuklara farklı anlatılıyor ya o yüzden pek bilemiyorum onların anlayacağı dilden anlatmak isterim. Memlekette ablalarımız çocuklara anlatıyorlar ama ben memlekette değilim ki Komşumun kızı ve arkadaşları geliyordu ya, birgün o çocukların annesi komşu dersimize iştirak ettiğinde bana demezmi şeytan diye bir yer var birisi o teyzeye okumuş, bende çocuklara okuyacağım korksunlar dedi. Teyzecim şeytandan başlanırmı hiç dinimizden çocukları uzaklaştırmayalım dinimizi sevdirerek anlatalım diyince tamam okumam kızım dedi. Ben sevdirerek anlatmayı risale-i nur lardan öğrendim kardeşim. Çünkü üstadımız hep sevdirerek anlatıyor hele 11. söz varya benim ilk dersim birinci ve ikinci güruh varya orda üstad hz. ikinci güruhtakilere ebedi hapisten bahsediyor c.h.n.m demiyor.
Şimdi ben 4 seriyide almıyayım değilmi? fakat yiğenime müdebbir ablama sorup öyle önerdim ablamda birinci serisini almış ve çok beğenmişler. ben numaralanmamış olan nur dedeyi alıp diğerlerini almıyayım mı kardeş?