Normal
sanirim yanlis anlasildim. Kitaplari almayin demedim. Alin ve okuTun cocuklariniza. Ama sahsi fikrim sudur ki ; sohbet ortamlarinizda yas ayrimi yapmadan Risale-i Nurlardan okuyun. Bu ortami verimli kullanin.Ki zaten cocuklarla mutala yapmak, risale okumak kadar zevkli ve zengin bir ortami buyuklerle zor bulursunuz. Nur Dede Anlatiyor serisi gibi kitaplarida, çocuklara evlerinde okumalari, okuma aliskanligi kazanmalari için hediye edin veya ödünç verin.
sanirim yanlis anlasildim.
Kitaplari almayin demedim. Alin ve okuTun cocuklariniza.
Ama sahsi fikrim sudur ki ; sohbet ortamlarinizda yas ayrimi yapmadan Risale-i Nurlardan okuyun. Bu ortami verimli kullanin.Ki zaten cocuklarla mutala yapmak, risale okumak kadar zevkli ve zengin bir ortami buyuklerle zor bulursunuz.
Nur Dede Anlatiyor serisi gibi kitaplarida, çocuklara evlerinde okumalari, okuma aliskanligi kazanmalari için hediye edin veya ödünç verin.