Konuya cevap cer

Muhammedi muhabbete mübtela olan bir aşığın hayatından kesitler 

-devamı-

[FONT=Times New Roman, serif][/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Ey Sevgili, En Sevgili[/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Şems-i cinânsın Efendim. [/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Nûrun alâ nûrsun Efendim. [/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Ey ay yüzlü güzel[/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Şifasın gönüllere Efendim[/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Nûrun alâ nûrsun Efendim.[/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Sultanların sultanı sensin efendim, [/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Nûr-u Sübhânsin Efendim, [/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Hoş geldin Ya Rasulallah [/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Yaralı yüreğime nurun şifa oldu efendim[/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]YaRabbi benim gibi aciz, günahkar kulunu böyle bir şerefle şereflendirdiğin için Sana ne kadar hamd etsem azdır diyor hamdimi dilimden düşürmüyordum. Sanki yeniden doğmuş gibiydim. O kadar mutluydumki, içim içime sığmıyordu. İdrakim açıldı birden. Artık hayata çok farklı bakıyor, beni alakadar eden olayların nedenini/niçinini farklı yorumluyordum. Bende öyle şeyler değiştiki, musibet, bela, hüzün bana acı veremiyoru artık. Manevi yaralarım sarılmıştı, tüm yakarışlarım lahuti aleme ulaşmıştı, ''mazlumun duası süratle kabül olur'' tahakkuk etmişti. [/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Demekki sevgi dilden kalbe indirilirse vuslat gerçekleşiyormuş...[/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Ogünden sonra zaman zaman ilk defa gördüğüm nokta halindeki nur, genişleyerek büyüyor birden gizli alem açılıyor, arapça harflerle çeşitli şekiller/işaretler gösteriliyordu...[/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Daha sonra sevindirici haberler peş peşe gelmeye başlamıştı. Benim mahkemdeki kazanacağıma ümidimi kestiğim davanın seyrinde ani bir gelişme yaşandı lehime seyri başladı... [/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]Allah'ü Zülcelal Hazretlerinin lütfu/yardımıyle,  Rasulallah sallallahü aleyhi ve sellem Efendimizin teveccühüyle yaralarım sarılıyor, kaybettiğim tüm cepheleri tekrar kazanmaya başlıyordum. Şerlerden de şerlerin içine düştüğümü zannederken, o çetin şerlerin içinde ne müthiş hayırlar gizliymiş! Bunu görüyor, yaşıyor ve idrak ediyordum...[/FONT]

[FONT=Times New Roman, serif]devam edecek... [/FONT]

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)