Hamiyetkar
Well-known member
hadi bakalım,
buyur şurdan yak misali..
çık çıkabilirsen işin içinden..
buyur şurdan yak misali..
çık çıkabilirsen işin içinden..
benim için bir hiç tv ...... bilgasayar yetiyor onun için olsada olur olmasada .......ama annem için öyle değil mecburen bulunuyor
ya bende bunu anlamıyorum hiç...bizim bazı arkadaşlar evlerine sözde tv sokmuyolar iyide bilgisayar sabah akşam açık mşlh...eee ne farkı var tv ye karşıyım yaşasın pc gibi absürd bir durum çıkıyo ortaya...madem tv ye karşısın evinde pc olmıycak..hadi pc var diyelim internet olmıycak..internet baglantısı olan bir pc var evinde televizyona karşıyım diyosun...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
bu lafım saya ya değil bu arada..mevzu açılmışken fikir beyan ettim...
başlığı okuduğumda benimde ilk önce aklımı hocaefendinin bu sözü gelmişti eskiden bizde çok kullanırdık taki hocamızın bu ikazını duyuncaya kadar tşklr arif bey.Oldum Olasi Ci Cu Ekleri Rahatsiz Etmiştir Beni Ci Cu Yoktur Nur Talebesi Olmak Vardir Demek Daha Doğru Olur.(f.gülen Hocaefendi Fet.çi Diyenler Için Anama Zina Isnat Etselerdi Bu Kadar üzülmezdim Diyecek Kadar Ciddi Bir Konu)
sağol tarihci..mevlamızın nur c.c ismi her yerde tecelli etsin inşallah.. ama önemli olan hangi safta olursan ol yeter ki tevhid safı olsunkendilerinden olmayanın selamını almayan bir tarikat veya cemaat bilmiyorum.. o kişinin kendi uygulamasıdır. onun hatasını mensubu bulunduğu gruba fatura etmemek lazım. müslüman olan herkes müslüman olan herkese selam verip alabilir. herneyse..
hafız madem sen nurcu değilsin ama nur foruma takılıyorsun demekki artık seninde nurcu olma vaktin gelmiş geçiyor.. bakın burda böyle bir realiteyi göz ardı ediyormuşuz meğer..