Konuya cevap cer

Bu yazıyı okuyunca bile insan ölümün o dehşetli anını bir nebze hissediyor içinde..Mahsunlaşıyorsun ve İlahi rahmanın Rahmetine sığınıyorsun usul usul edeple;Sekaret'in şiddeti ameline göredir..Ve bu konuyla ilgili yazIlar okuduğumdaDA korkum iki kat oluyor..;

Rivayete göre hz musa(as) 'ölümünden sonra melekler sormuşlar;Ey Allah'ın (c.c.)Kelimullahı ölümü nasıl buldun;O anı hz musa şöyle ifade ediyor..sanki beni demir tellere sarıp yüksek bir dağdAn yuvarladılar aşağı..Her düştüğümde adeta canımdan can çıktı..bu kadar zordu ruhu vermek,;

Hz ibrahime sormuşlar melekler aynı soruyu;Cevaben ,sanki canlı bir serçe kuşuydum ,beni kızgın bir tavaya attıp çevirdiler;

işte ölümü böyle tasvir ettiler ..;

gelde korkma gelde Rahmanın rahmetine sığınma..cenabı hakk sekaretül mevte iman üzere azabsız kabzeylesin ruhlarımızı;

yazı içinde ayrıca teşekkür ediyorum..Dünyaya dalan nefsimizi bir nebze olsun kendisine getiriR belkide..Allah (c.c.) razı olsun..;

inna lillahi ve inna ilehyi Racıun...AMENNA VE SADAK'NA....

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)