http://www.fileden.com/files/2009/9/22/2582686//ikinci levha.mp3
A Aziz1 Yeni Üye 7 Nis 2010 #2 tamburcugum allah razı olsun döktürmüşsün yine ağzına sağlık devamını beklıyoruz ınsaallah..yakında ılahı kaydını da girelim.. basarılar dılıyorum..
tamburcugum allah razı olsun döktürmüşsün yine ağzına sağlık devamını beklıyoruz ınsaallah..yakında ılahı kaydını da girelim.. basarılar dılıyorum..
T Tambur Well-known member 7 Nis 2010 #3 BeLe' Alıntı: tamburcugum allah razı olsun döktürmüşsün yine ağzına sağlık devamını beklıyoruz ınsaallah..yakında ılahı kaydını da girelim.. basarılar dılıyorum.. Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden razı olsun kardeşim,bizim ekibin tamamı yakında ortalığa çıkarsa şaşırmam Şimdi arkadaşın birisi,video klib yapıyormuş gazıda vermişler,kimse tutamaz onu İnşaAlah,bizde yetiştirebilirsek paylaşımı sunarız.Sizin köşeniz olan bölüme,senin sade sesinden bir kayıt paylaşalım..Çalışmaya hazırlık olsun
BeLe' Alıntı: tamburcugum allah razı olsun döktürmüşsün yine ağzına sağlık devamını beklıyoruz ınsaallah..yakında ılahı kaydını da girelim.. basarılar dılıyorum.. Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden razı olsun kardeşim,bizim ekibin tamamı yakında ortalığa çıkarsa şaşırmam Şimdi arkadaşın birisi,video klib yapıyormuş gazıda vermişler,kimse tutamaz onu İnşaAlah,bizde yetiştirebilirsek paylaşımı sunarız.Sizin köşeniz olan bölüme,senin sade sesinden bir kayıt paylaşalım..Çalışmaya hazırlık olsun