Normal
Rİsaleden Hatırladığım kadarıyla sölüyorum bilen kardeşlerimiz tam yazarlar inşallah : Harp zamanında şehit olan ağabeylerimizden biri Ustadım rüyasında görür ve onun hala kendisinin ölmediğini sandığını harpden dolayı kendisine yerin altında bir yer yapdığını ve orada yaşadığını anlatır...Demekki Rabbul alemin sevdiği bazı kullarını hassaten ruhu nuraniyet kesbetmiş kullarını dünyada bazı vazifelerde istihdam etmişdir. Mesela Hızır aleyhisselam .. İslam adına olan her bir davanın arkasında olan Resülü zişan a.s.v. efendimiz.. Buna en güzel örneklerdendir..
Rİsaleden Hatırladığım kadarıyla sölüyorum bilen kardeşlerimiz tam yazarlar inşallah :
Harp zamanında şehit olan ağabeylerimizden biri Ustadım rüyasında görür ve onun hala kendisinin ölmediğini sandığını harpden dolayı kendisine yerin altında bir yer yapdığını ve orada yaşadığını anlatır...
Demekki Rabbul alemin sevdiği bazı kullarını hassaten ruhu nuraniyet kesbetmiş kullarını dünyada bazı vazifelerde istihdam etmişdir. Mesela Hızır aleyhisselam ..
İslam adına olan her bir davanın arkasında olan Resülü zişan a.s.v. efendimiz.. Buna en güzel örneklerdendir..