Kardeşler ben daha yeni yeni Risale-i nur'dan ders okuyorum ve ders okurken çok heyecanlanıyor sıkılıyor kızarıyorum Risale-i nur'dan yapacağım konuya burdan açıklamalı risale derslerinizden çalışıyorum kelime çalışmasıda yapıyorum, komşularımada kendimi açabilmem ve komşularımında istifade etmesi için 15 günde bir ders okumayı düşünüyorum anlayacağınız bu konuda çok yeniyim,manevi bir kardeşimin ısrarı üzerine ve onun vesilesi ile ders okuyorum, bu akşamda 11.lema dan sünneti seniyyeyi okuyacağım. komşularıma ilk dersi salı akşamı başlattım sünneti seniyye yi okudum, ELH RABBİM çok güzel okutturdu ve çok güzel açıklattırdı hamd olsun, yalnız heyecanım çok oldu bu heyecanı atamıyorum birde insanlar bana bakacak diye utanıyor onların yüzlerine bakamıyorum, ama komşularıma başlattığım dersde komşularımın yüzüne tek tek bakabildim. Benim sorum FORUMUNUZDA açıklamalı risale derslerinize çalışıyorum bu doğru bir metodmudur? Ve kendimi nasıl açabilirim heyecanımı üzerimden nasıl atabilirim? Bana bu konuda yardımcı olun.
Risale- i nurların hakkını şimdiye kadar veremedim anlamıyorum anlamıyorum dedim ama inanın isteyince azimli olunca kelime çalışması yapınca açıklamalı derslerede çalışınca öyle bir açılıyorki anlatamam, RABBİM BENİM BU FEYZİMİ artırsın şeytane ve nefsime uydurmasın.
Risale- i nurların hakkını şimdiye kadar veremedim anlamıyorum anlamıyorum dedim ama inanın isteyince azimli olunca kelime çalışması yapınca açıklamalı derslerede çalışınca öyle bir açılıyorki anlatamam, RABBİM BENİM BU FEYZİMİ artırsın şeytane ve nefsime uydurmasın.