böncelikler selamlar ben rüyamda sait nursiyi gördüm ama daha önceden sadece ismini duymuştum ve kim olduğunu bilmiyordum bana yardım edin bu rüya ve enteresan şeyler ne demek rüyamda bir oda yada ziyaretin içindeydim karşımda uzun mir mezar ama mezar yerde diil yüksekte idi üstünde yeşil bir örtü vardı uzuncana benim solumdada anem ve eşim mi gördüm bir anda bu mezardan biri yatakdan kalkar gibi yavaş bir şekilde kalktı ve oradan indi yanıma doğru geldi benim yüzüm ona dönük ve arkamda kapı vardı enteresanki hiç korkmadım sadece baktım ve yanıma geldi elini omuzuma indirdi ve onunla beraber dışarıya çıktık sait bu zat benim solumda ve bir kaç metre uzaklıktada bir topluluk var idi kalabalıktı sanki onun çıkmasını bekliyorlardı ama ben bu ana kadar kim olduğunu bilmiyordum uzun boylu bıyıklı esmer tenli idi orada toplanmış olan toluluk onu gösteriyorlardı ben onlardan duydum ismini şöyle diyorlardı bak işte sait nursi kalktı herkes şaşırmış ve de sevinmiş gibiydi insanlar ondan bir şeyler istiyorlardı para araba traktör gibi şeyler ama o dinlemiyordu onları sadece bir kaç metre ileriye yürüdü benimle şöyle dedi bak herkes benden bir şeyler istiyor söyle bakalım sen ne istiyorsun benden dedi ben sizden para falan istemiyorum sadece aklımın çalışmasını istiyorum dedim bunu neden dediysem anlamadım oda gülerek tamam der gibi elini omuzuma attı ğene ve dönerek geri gittik kaktığı yere iceri girince bana dediki anen ve eşine söyle başlarını kapatsınlar önlerinden gecip kaltığı yere gidicem yani mezarına o arada sağ tarafımdaki odaya girdi ve bende anne ve eşime kafanızı kapatım yerine gidicek dedim ama annem kapalı bir bayan normalde ve tamam kapandılar bende ona döndüm tamam yerine gide bilirsin dedim vede uyandım eşime sormusum titreyerek sait nursi kim diye biraz oturup düşünmüşüm sonrada bir bardak su içip tekrar sait nursi kim diyip yatmısım be bu olaydan sonra başıma enteresan olaylar geliyor sabahları birisi burnumu sıkıyor uyandırmak için işe gitmem için benim burnumu sıkıyorlar acıyor acıyınca uyanıyorum burnum buz gibi ama sadece tutuğu yer buz gibi ama baktığımda kimsecikleer yok garip oluyorum bana yardım edin lütfen neler oluyor bende