s.a. Ben cennetgulu

fütüvvet1

Active member
Aleyküm selam Cennet gülü..İnşallah cennetteki güllerin gülü olursunuz..hoşgeldiniz..İnşallah cennetede hoş geldin derler..amin.
Rabbim cehennemin odunu olmaktan muhafaza etsin Cennetin gülü olmayı nasip etsin..bayıltan kokusu ile cennet ehlini neşelendirirsiniz inşallah

Þefkat_

Well-known member
Ve Aleykum selam hoş geldiniz.Üyeliğiniz hayırlı olsun.1 seneden fazladır bende üyeyim
gerçektende çok faydalı bir site burası.
İnternette o kadar faydasız zararlı yerlerin arasından burayı bulmanız çok isabetli olmuş.
Rabbim hakkıyla faydalanabilenlerden eylesin cümlemizi.

_vatan_

Well-known member
V eAleykum Selam Ve Rahmetullah
, Hoş Geldiniz Kardeş Üyeliğiniz Hayırlı İstifadeniz
Ve Paylaşımlarınız Bol Olsun İnş

teblið

Vefasýz
Aleyna ve Aleykum Selam Rahmetullahi Aleyh;

Cennetgülü kardeşim hoş gelmiş sefa getirmiş ;Biz razı olduk ve sevdik bu nurlu siteyi;İnşaAllah sizde beğenir istifade edersiniz;

Müekked

Well-known member
hoş geldiniz. İmani meseleleri mukni olarak anlatan böyle bir eserin öğrenilmesi çok elzemdir. bunu idrak edebilmişseniz ne mutlu size. tebrik ederim. hayırlara çıkarsın Allah.

fütüvvet1

Active member
S.A. Kardeşlerim ben cennetgulu. siteyi başkalarının tavsiyesiyle değil bizzat kendim buldum.siteyi biraz gezdim çok beğendim.risaleyi hayatımıza katabilmemiz için öğrenmemiz gerekli.Hepinizin yardımcı olacağını düşünüyorum Allah razı olsun cümleten s.a.

Hoş gelmiş ama çabuk gitmiş..
bir kere uğramışda bir daha burayı bulamamış gibi..