Normal
ben de zaten normalinden okuyorum. KESİNLİKLE ondan okumak çok daha güzel ve etkileyici. ama bu işi yapanlarda artniyet aramak en iyi tabirle SU-İZANDIR. bizler HÜSN-Ü ZANNA MEMURUZ. ayrıca bahsettiğiniz kadar da kelime ve yorum hataları mevcut değil. doğruya en yakın şekilde yapılmaya çalışılmış belli oluyor. haa varsa eğer büyük bir hata USLUBUNCA temasa geçilir ve uyarılır. böyle forumlarda tartışmayla olmaz. ZİNADAN DAHA ŞİDD ETLİ BİR GÜNAH OLAN GIYBETE SEBEBİYET VERMENİN ALEMİ YOK.Yanlış bilmiyorsam Risale okuyorsunuz. Hem de ORJİNALİNDEN. O ZAMAN BİR YERDE TEZAT VAR...
ben de zaten normalinden okuyorum. KESİNLİKLE ondan okumak çok daha güzel ve etkileyici. ama bu işi yapanlarda artniyet aramak en iyi tabirle SU-İZANDIR. bizler HÜSN-Ü ZANNA MEMURUZ. ayrıca bahsettiğiniz kadar da kelime ve yorum hataları mevcut değil. doğruya en yakın şekilde yapılmaya çalışılmış belli oluyor. haa varsa eğer büyük bir hata USLUBUNCA temasa geçilir ve uyarılır. böyle forumlarda tartışmayla olmaz. ZİNADAN DAHA ŞİDD ETLİ BİR GÜNAH OLAN GIYBETE SEBEBİYET VERMENİN ALEMİ YOK.
Yanlış bilmiyorsam Risale okuyorsunuz. Hem de ORJİNALİNDEN.
O ZAMAN BİR YERDE TEZAT VAR...