Normal
Arındırılmış tabiri insanlara mahsustur.Günah işlemesi veya hata etmesi ardından bunlardan arındırılması..Böyle bir tabir Haşa Cenab-ı Hak için geçerli olabilir mi ? Haşa elbette olamaz.Allah tertemizdir.Arındırılamaz !..Allah herşeyden münezzehtir ve müstağnidir.Yaratan Kudret mahluk gibi aciz,günahkar ve arındırılıp temizlenebilir mi ?..Haşa sonsuz kere haşa !...Bunlar sanıyorlar ki biz risale-i nurları sadeleştiriyoruz.Evet bu bile başlı başınca ihanettir.Fakat yaptıklarınının ayetlerin zıddı olacak şekilde açıklamalarına gittiklerini göremiyorlar mı ?..Allah ıslah etsin onları !..Zaten bu sahte risalelerde öyle bir cümle yapısı var ki;yarım yamalak ingilizce ile türkçe anlaşmak gibi birşey!..Ben var sen gitmek..Anlamak sen beni gibi ilginç bir kitap ortaya çıkmış.Bu tarz bir kitap hem ayetlerin tefsirini yapabilecek hakiki ilme sahip Ustad'a saygısızlık olduğu gibi daha da ötesi insanların ayetleri Allah korusun yanlış anlamasına vesile olacağından nasıl bir zincirleme felakete giriştiklerini inşaAllah anlarlar da geri dönerler.Allah ıslah etsin !..
Arındırılmış tabiri insanlara mahsustur.Günah işlemesi veya hata etmesi ardından bunlardan arındırılması..Böyle bir tabir Haşa Cenab-ı Hak için geçerli olabilir mi ? Haşa elbette olamaz.Allah tertemizdir.Arındırılamaz !..Allah herşeyden münezzehtir ve müstağnidir.Yaratan Kudret mahluk gibi aciz,günahkar ve arındırılıp temizlenebilir mi ?..Haşa sonsuz kere haşa !...
Bunlar sanıyorlar ki biz risale-i nurları sadeleştiriyoruz.Evet bu bile başlı başınca ihanettir.Fakat yaptıklarınının ayetlerin zıddı olacak şekilde açıklamalarına gittiklerini göremiyorlar mı ?..Allah ıslah etsin onları !..
Zaten bu sahte risalelerde öyle bir cümle yapısı var ki;yarım yamalak ingilizce ile türkçe anlaşmak gibi birşey!..
Ben var sen gitmek..Anlamak sen beni gibi ilginç bir kitap ortaya çıkmış.Bu tarz bir kitap hem ayetlerin tefsirini yapabilecek hakiki ilme sahip Ustad'a saygısızlık olduğu gibi daha da ötesi insanların ayetleri Allah korusun yanlış anlamasına vesile olacağından nasıl bir zincirleme felakete giriştiklerini inşaAllah anlarlar da geri dönerler.Allah ıslah etsin !..